Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Podprsenka Fusion je vyrábaná presne na mieru vďaka 3D skenovaniu

Podprsenka Fusion je vyrábaná presne na mieru vďaka 3D skenovaniu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 12. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nájsť pohodlne padnúcu podprsenku môže byť ťažké a často si to vyžaduje viacero neúspešných pokusov. V tomto smere by mohol pomôcť systém spoločnosti Braave, ktorý využíva technológiu 3D tlače a skenovania na výrobu podprseniek Fusion Bra, ktoré sú šité na mieru konkrétnej klientke.

Po prvom zadaní objednávky dostanú používatelia odkaz na stiahnutie mobilnej aplikácie BreastID od spoločnosti Braave, ktorá je dostupná pre operačný systém iOS. Treba poznamenať, že aplikácia je kompatibilná len s modelmi smartfónov iPhone X a vyššími. Používatelia potom pomocou aplikácie a kamery s hĺbkovým mapovaním v smartfóne vykonajú dvojminútové 3D skenovanie svojej holej hornej časti tela. V zábere vôbec nie je ich tvár a navyše získaný obraz je vo forme trojrozmernej hĺbkovej mapy a nie skutočnej fotografie tela.

Podprsenka na mieru Fusion Bra.

Po odoslaní zašifrovaného 3D skenu späť do spoločnosti Braave sa hĺbková mapa použije na vytvorenie samotnej podprsenky Fusion Bra. Namiesto tradičnej kostice obsahuje táto podprsenka vlastné 3D vytlačené časti nazvané ako UnderFit, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa pohodlne obtáčali okolo hrudného koša klientky pod jej prsiami.

Komponenty podprsenky Fusion Bra, vrátane individuálne veľkých ľavých a pravých košíčkov a vlastných 3D tlačených častí UnderFit (na obrázku pod košíčkami).

Zvyšok podprsenky pozostáva z ľavého a pravého košíčka, a zadnej časti individuálnej veľkosti, ktorá nie je 3D tlačená. Tieto časti sú vyrobené z takzvanej „ultramäkkej“ látky, z ktorej 75 percent pochádza z recyklovaných plastových fliaš.

Podprsenka na mieru Fusion Bra je k dispozícii na webovej stránke spoločnosti Braave za cenu 75 dolárov.