Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dron Mavic Pro Platinum je tichší a vydrží aj dlhšie vo vzduchu

Dron Mavic Pro Platinum je tichší a vydrží aj dlhšie vo vzduchu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čínsky výrobca DJI sa rozhodol aktualizovať svoj dron Mavic Pro o novú verziu s označením Platinum. Vynovená kvadrokoptéra je zaujímavá najmä tým, že vývojárom sa podarilo odstrániť dva nedostatky, ktoré trápili jej staršieho súrodenca. Nový model je tak výrazne tichší a jeho letový čas sa tiež o niečo predĺžil.

Nový a vylepšený dron Mavic Pro Platinum

 

DJI Mavic Pro Platinum samozrejme využíva všetky pokročilé technológie a funkcie dronu Mavic Pro. Kompaktné a odolné telo dronu prichádza v atraktívnej platinovej farbe. Mavic Pro Platinum sa môže stať ideálnym nástrojom pre cestovateľov, amatérskych filmárov a fotografov či milovníkov takzvaných outdoorových športov.

Dron DJI Mavic Pro Platinum

Novinka sa môže pochváliť až 11 percentným nárastom letového času, ktorý sa tak posunul na hranicu 30 minút. Vývojárom z DJI sa okrem toho podarilo znížiť hlučnosť dronu až o 60 percent, v porovnaní s minuloročným modelom Mavic Pro. Predĺžená doba letu a tichšia prevádzka bola dosiahnutá integrovaním nových elektronických regulátorov otáčok a novo navrhnutých vrtúľ, ktoré sú navyše plne kompatibilné s jestvujúcim modelom Mavic Pro.

Dron DJI Mavic Pro Platinum

Piloti nového stroja DJI Mavic Pro Platinum majú k dispozícii prenosný, výkonný a ľahko použiteľný kamerový systém so stabilizáciou, ktorého rozlíšenie je až 4K. Pri navigácii v teréne určite pomôže aj inovatívna technológia FlightAutonomy pre automatické rozpoznávanie a vyhýbanie sa prekážkam do vzdialenosti 15 metrov od dronu. Nechýba ani množstvo inteligentných letových režimov, ktoré prispejú k jednoduchšiemu lietaniu a s ním spojenej zábave.

Nový dron DJI Mavic Pro Platinum je dostupný od tohto mesiaca za cenu 1 099 dolárov.

Dron DJI Mavic Pro Platinum