Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Firemný LED projektor BenQ LH730 rozjasní pracovné porady

Firemný LED projektor BenQ LH730 rozjasní pracovné porady
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 7. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Taiwanská nadnárodná spoločnosť BenQ uviedla na trh cenovo výhodný firemný LED projektor s rozlíšením 1080p so zameraním na poskytovanie ostrého a farebne presného obrazu pri zapnutom svetle vo veľkých rokovacích miestnostiach.

Firemný projektor LH730, ktorý je určený na montáž na strop, je postavený na jednočipovom projekčnom systéme DLP schopnom natívneho rozlíšenia 1 920 x 1 080 pixelov, hoci podporuje aj vstup 4K HDR. Projektor sa môže pochváliť 30-bitovým zobrazením farieb a podporou 98 % farebnej škály Rec.709, ako aj podporou obsahu HDR10 a HLG.

Svetelný systém je vybavený „pokročilou technológiou LED“, ktorá produkuje jas až 4 000 ANSI lúmenov na sledovanie prezentácií alebo iných vizuálov vo veľkej konferenčnej miestnosti alebo prednáškovej sále bez toho, aby sa museli zatiahnuť žalúzie alebo stlmiť svetlo.

Firemný LED projektor BenQ LH730.

Vďaka tomu sa podľa spoločnosti BenQ môžu podnikoví používatelia tešiť na „jasné, detailné a verné zobrazenie pre najlepšie textové a video prezentácie v podnikových, vzdelávacích, maloobchodných a zábavných aplikáciách“. Projektor dokonca prichádza s infografickým režimom navrhnutým špeciálne na zvýraznenie toho najlepšieho v texte a grafike, ako aj s ostrým režimom tabuľky a farebne bohatým režimom prezentácie.

Prístroj využíva automatickú horizontálnu / vertikálnu korekciu lichobežníkového skreslenia pre jednoduchú inštaláciu, spolu s rohovým prispôsobením, nástrojmi na zarovnanie obrazovky, ako je digitálne zmenšenie obrazu a digitálny posun, 1,2-násobným priblížením a skleneným objektívom F1,6.

Firemný LED projektor BenQ LH730.

Model LH730 bol navrhnutý na nepretržitú prevádzku, pričom plne utesnený zdroj svetla 4LED vydrží až 30 000 hodín „bezúdržbového“ používania. Jediný 10 W reproduktor znamená, že používatelia nebudú musieť pri audiovizuálnych prezentáciách používať externý zvukový systém, hoci v prípade potreby je k dispozícii 3,5 mm zvukový výstup.

Obsah sa privádza cez dvojicu portov HDMI, k dispozícii je ethernetová sieť LAN pre prístup na internet a dva porty USB schopné napájať streamovací kľúč alebo kľúč Wi-Fi. Firemní administrátori majú tiež možnosť sledovať a spravovať projektor pomocou bezplatnej aplikácie DMS.

Firemný LED projektor BenQ LH730 je už v predaji za cenu 1 299 USD.