Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Full HD laserový projektor Epson je vhodný aj pre prácu z domu

Full HD laserový projektor Epson je vhodný aj pre prácu z domu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 7. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Po skončení pandémie ochorenia COVID-19 si mnoho zamestnancov mohlo zvoliť hybridný pracovný prístup. Spoločnosť Epson vyvinula laserový projektor Pro EX11000 s rozlíšením Full HD, aby splnila požiadavky tých zamestnancov, ktorí svoj pracovný život teda delia medzi kanceláriu a domov.

Full HD 3LCD laserový projektor Epson Pro EX11000 bol navrhnutý pre malé a stredné podniky, pracovníkov pracujúcich z domu alebo hybridných pracovníkov a IT manažérov. Jeho trojčipový projekčný systém 3LCD „zobrazuje 100 % farebnej škály RGB pre každú snímku“ v rozlíšení 1080p s uhlopriečkou až 300 palcov (7,62 metra). Laserový zdroj svetla pritom vydáva 4 600 lúmenov farebného a bieleho jasu pre zobrazenie aj cez deň. Jeho životnosť je udávaná až na 20 000 hodín „prakticky bezúdržbového“ používania.

Manuálne horizontálne nastavenie, automatická vertikálna korekcia a 1,6-násobný optický zoom pomáhajú k relatívne bezproblémovému nastaveniu obrazu a ľudia, ktorí pracujú z domu, môžu samozrejme projektor používať po práci aj na zábavu. K dispozícii sú dva porty HDMI a USB na pripojenie streamovacích zariadení, ako sú Fire TV, Apple TV a Roku.

Full HD 3LCD laserový projektor Epson Pro EX11000.

Projektor sa dodáva s ethernetovou sieťou LAN na pripojenie k routeru a bezdrôtové pripojenie umožňuje zrkadlenie obrazovky prostredníctvom technológie Miracast. Zariadenie je vybavené 16 W reproduktorom na multimediálne prezentácie a videokonferencie typu „všetko v jednom“ bez potreby pripojenia kábla k externému zvukovému systému. V prípade potreby sú k dispozícii aj vstupné audio porty.

Model Pro EX11000 je už v predaji za odporúčanú maloobchodnú cenu 1 299 USD.