Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Viete ako si ochránite mobil pred znehodnotením?

Viete ako si ochránite mobil pred znehodnotením?
Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
6. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Náhoda vie byť poriadne zákerná, a preto sa nezriedka stane, že sa váš drahý telefón ocitne na zemi s roztriešteným displejom. V týchto okamihoch nejeden z nás upustí slzu. Keby sme si svoje telefóny od začiatku chránili kvalitnými krytmi, puzdrami či obalmi, nemuseli by sme si možno tak často kupovať nové zariadenia.

Kryty na mobile nielen dobre vyzerajú, ale sú aj praktické

Je úplne jedno, aký typ telefónu vlastníte. Každý jeden si zaslúži, aby bolo oň dobre postarané. Mobily by sme si mali pravidelne čistiť od baktérií, aby sme predišli rôznym chorobám, ale je tu ešte jedna vec, ktorú mnohí stále ignorujú. Ochrana konštrukcie a displeja telefónu. Je veľmi dôležité, aby sa naše mobilné telefóny „cítili v bezpečí“. Využívame ich denne a často nám padajú z vreciek, tašiek alebo rúk. Niekedy sa pri páde zničia natoľko, že je nutné si zaobstarať nový telefón.

Kryty pre iPhone

Ochrana mobilov pred pádmi a poškriabaním sa zabezpečuje pomocou moderných krytov či puzdier. Ak vás stále trápia predsudky, že nič, čo je praktické, nevyzerá dobre, je načase zmeniť svoju predstavu. Doba napreduje a aj kryty na mobily vyzerajú čoraz lepšie. Niektorí ich dokonca striedajú podľa aktuálnej nálady alebo podľa svojho imidžu. Áno, zašlo sa tak ďaleko, že svoj štýl môžeme prezentovať už aj prostredníctvom ochranných krytov na mobily. Vyrábajú sa z rôznych materiálov, takže môžete uplatniť svoj vlastný vkus. Veľmi moderné sú napríklad silikónové (priesvitné i so vzormi) alebo plastové obaly na iPhone, ktoré sú presne lisované, umožňujú ľahký prístup k portom a ovládacím prvkom bez toho, aby ste museli mobil z krytu zakaždým vyberať. Výhodou takýchto obalov je, že sú ľahké, pevné a pružné a jednoducho sa čistia.     

Puzdrá od výmyslu sveta

Puzdrá na mobily bývajú často drahšie ako kryty. Väčšinou ich nájdete v prevedení zo syntetickej kože (v rôznych odtieňoch), čo pôsobí veľmi elegantne, ak neradi vzbudzujete príliš veľkú pozornosť. Chránia naše telefóny pred odreninami a škrabancami a niektoré dokonca plnia aj funkciu peňaženiek. Ak hľadáte dizajnové puzdro, ktoré by vám závideli vaši známi, ponúka sa vám široká škála motívov – od filmov a rozprávok až po kvety, geometrické tvary, ornamenty či zvieracie motívy. Potešia sa teda aj vaše deti, ktoré týmto spôsobom môžu mať svojich obľúbených rozprávkových hrdinov vždy poruke. Vďaka dizajnovému puzdru svoj telefón nájdete v každej mele a odlíšite sa od ostatných.

Kryty pre iPhone

Obaly, kryty a puzdrá pre mobily značky iPhone sa tešia azda najväčšiemu záujmu na trhu s ochrannými krytmi, pretože firma Apple je medzi zákazníkmi veľmi obľúbená. Sú dostupné v najrôznejších dizajnoch a farbách a ochránia vášho miláčika na dlhú, dlhú dobu.