Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Žehlite si vlasy zdravo a bez otravného kábla

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
16. 8. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť amika, vyvíjajúca stylingové produkty, sa rozhodla vypočuť drobné problémy žien a uľahčiť im každodennú úpravu vlasov. Vyvinula revolučnú žehličku na vlasy bez kábla, MOVOS Wireless Titanium Styler. Nabíja sa v dokovacej stanici a využíva akumulátorový zdroj na báze lítium-iónovej batérie od spoločnosti Samsung.

Nejedna dáma vlastní vo svojej výbave pre jednoduchší styling žehličku na vlasy. No skúsenosti ukazujú, že domáce žehlenie nejde vždy od ruky, ak sa vám na ňu neustále zamotáva elektrická šnúra. Často nielen zavadzia, ale zamotáva sa do vlasových kief, zhadzuje nachystané stylingové prípravky, drží žehličku len do určitej vzdialenosti od elektrickej zásuvky a v neposlednom rade sťažuje celkovú manipuláciu so žehličkou.

amika MOVOS Wireless Titanium Styler, Beauty Technológie, BeautyTech, bezkáblová žehlička na vlasy, bezšnúrová žehlička na vlasy, krása, moderné technológie, styling, úprava vlasov, zdravie, žehlička na vlasy

Žehlička amika MOVOS je praktický spoločník kdekoľvek na cestách, vo fitku, na dovolenke či v práci. Je nahriata prakticky okamžite po zapnutí a poskytuje maximálnu vodivosť na celej ploche titánových doštičiek. Tie zabezpečujú hladký sklz po vlasoch, pričom keramické ohrievače vyžarujú infračervené svetlo a tým zachovávajú vlhkosť vo vnútri vlasu a chránia ho pred poškodením. Vstavaný ionizátor produkuje záporné častice, ktoré uzatvárajú vrchnú vrstvu vlasu a eliminujú jeho krepovatenie. Žehlené vlasy ostanú lesklé, hladké a zdravé. Vďaka zaobleným hranám žehliacej plochy dokáže žehlička vytvoriť vlny a kučery už od korienkov.

Všetky potrebné informácie zobrazuje digitálna LCD obrazovka, na ktorej vidno požadované nastavenie teploty do 205°C. Okrem toho zobrazuje zostávajúcu kapacitu energie a v prípade potreby indikátor napájania vyzve k jej dobitiu. Treba podotknúť, že ani klesajúce zásoby nabitia nemajú vplyv na výkon žehličky, preto je použiteľná v plnom nasadení až do úplného vybitia.

amika MOVOS Wireless Titanium Styler, Beauty Technológie, BeautyTech, bezkáblová žehlička na vlasy, bezšnúrová žehlička na vlasy, krása, moderné technológie, styling, úprava vlasov, zdravie, žehlička na vlasy

Žehlička amika MOVOS je dostupná cez eshop je v čiernej a ružovej farbe, no treba počítať s o niečo vyššou vstupnou investíciou oproti bežným žehličkám na trhu. Praktická stránka spotrebiča ju však rozhodne vykompenzuje.