Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Športové hodinky Pace vás pripravia aj na tú najnáročnejšiu súťaž

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
5. 2. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Firma Coros sa špecializuje hlavne na fanúšikov bicyklovania a na trh už dodala napríklad inteligentnú cyklistickú helmu, ktorá po spárovaní so smartfónom napríklad dokáže poslať núdzové SMS v prípade pádu a mnoho iného. Spoločnosť pred nedávno ohlásila svoje nové inteligentné hodinky s názvom Pace, ktoré sú zamerané na meranie výkonu cyklistov, bežcov či plavcov.

Výrobca sľubuje jednoduché ovládanie, kde doslova jedným stlačením začnú hodinky merať všetky atribúty potrebné k zlepšeniu vášho aeróbneho výkonu. Či už je to rýchlosť, tep, prevýšenie, tempo, alebo vzdialenosť. Ako bolo vyššie spomenuté, hodinky sú určené aj pre plavcov a tak sú samozrejme úplne vodotesné až do hĺbky 50 metrov.

Športové hodinky Coros Pace.

Dizajnovo sú výrazne športové s dynamickými krivkami. Odolný remienok ústi do kruhového tela hodiniek s 43 milimetrovým farebným displejom. Na tom sa vám, okrem údajov o profile trate či krivke výkonu, môžu zobraziť aj SMS správy či informácie o hovoroch z prepojeného smartfónu.

Športové hodinky Coros Pace.

Batéria v tomto zariadení vydrží až 30 dní v štandardnom režime a viac ako deň pri zapnutom GPS.

Ak teda plánujete natrénovať na nejaký ten polmaratón či dokonca maratón, tieto hodinky by mohli byť výrazným pomocníkom v plánovaní tréningov.

Športové hodinky Coros Pace.