Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ovládač Microsoft Xbox One sa premenil na nafukovačku

Ovládač Microsoft Xbox One sa premenil na nafukovačku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci u nás panuje chladná zima, u protinožcov v Austrálii si užívajú príjemné letné teploty. A kde inde sa dajú najlepšie užívať, ako pri vode. Náruživý hráči, ktorí sa rozhodnú nachytať aspoň nejaký ten bronz na slnku, si však so sebou na pláž môžu zobrať aj kúsok svojho obľúbeného herného zariadenia. Teda v prenesenom význame, samozrejme.

Spoločnosť Microsoft Australia totiž predstavila netradičnú nafukovačku v podobe obrieho ovládača Xbox One S Controller pre herné konzoly. Hoci nie sú známe presné rozmery, nafukovačka poskytne dostatok miesta pre uloženie aj širšieho pozadia.

Nafukovací ovládač sa naozaj podobá na svojho herného kolegu, palcové páčky sú však nahradené pohodlnými kopulami pre uloženie rúk alebo hlavy, zatiaľ čo tlačidlá View a Menu boli nahradené držiakmi na nápoje, čo počas horúcich dní príde určite vhod.

Nafukovačka od Microsoft Australia sa snaží verne kopírovať ovládač Xbox One S Controller

Pri príležitosti tradičných osláv Dňa Austrálie, kedy sa ľudia stretávajú na pláži alebo pri bazénoch a grilujú a zabávajú sa, bude Microsoft Store Sydney rozdávať obmedzený počet nafukovacích ovládačov Xbox One S Controller prostredníctvom stránky na Facebooku. Nám teda nezostáva nič iné, len sa teplo obliecť a snívať o príjemnom čase strávenom kúpaním a slnením sa.

Nafukovačku v tvare herného ovládača Xbox One S Controller je pohodlná a nechýba jej ani úložný priestor pre nápoje