Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Android a Google Assistant vstúpia do kuchyne v 24 palcovom TV Philips

Android a Google Assistant vstúpia do kuchyne v 24 palcovom TV Philips
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Niektorí spotrebitelia si kupujú televízory aj do svojich kuchýň a práve pre nich si spoločnosť Philips pripravila lahôdku v podobe 24 palcového televízora Philips 7703 so službami operačného systému Android a Google Assistant. Vďaka tomu získajú cez hlasové ovládanie prístup k receptom a iným súvisiacim úlohám v kuchyni.

Televízor Philips 7703 je vybavený 24 palcovým LED panelom s veľkou obdĺžnikovou základňou, ktorá okrem funkcie stojanu v sebe integruje aj Bluetooth reproduktor so 16 wattovým zosilňovačom. Výsledkom je tenký rám televízora so spodným krytom, v ktorom sa samozrejme nachádza aj zabudovaný mikrofón pre prijímanie hlasových povelov od používateľa.

Ten si počas varenia môže prostredníctvom digitálneho asistenta Google Assistant nechať nadiktovať recept aj celý postup, alebo môže zadať príkaz pre nákup potravín len svojim hlasom. Medzi ďalšie funkcie patrí predpoveď počasia, prehrávanie hudby a videí cez podporované služby, čítanie aktuálnych správ či ovládanie iných inteligentných zariadení v domácnosti. Vo výbave je podpora Google Cast, dva HDMI vstupy a operačný systém Android 8.0 Oreo.

Cena nového kuchynského televízora Philips 7703 Android TV bude oznámená pred termínom uvoľnenia na trh, ktorý bol predbežne stanovený na druhú polovicu tohto roku. Televízor bude k dispozícii v bielom a brúsenom kovovom farebnom prevedení, tak aby zapadol do väčšiny dnešných kuchýň.

24 palcový LED televízor Philips 7703 Android TV prináša hlasové ovládanie cez Google Assistant do kuchyne.