Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Herná značka Predator vstupuje do e-mobility s e-kolobežkou Extreme

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 2. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nadnárodná spoločnosť Acer v oblasti spotrebnej elektroniky vstúpila minulý rok do priestoru elektrickej mobility s elektrickým bicyklom ebii. Teraz sa jej herná odnož Predator pripája s elektrickou kolobežkou Extreme.

Nová elektrická kolobežka Predator Extreme PES017 má agresívny mini-moto dizajn a môže sa pochváliť elektromotorov s výkonom 350 W (v špičke 960 W), odpruženou vidlicou a zadným tlmičom. E-kolobežka jazdí na 10-palcových pneumatických pneumatikách pre všetky typy terénu. Má postoj v smere jazdy a nízke ťažisko pre lepšiu stabilitu na chodníkoch, kopcoch a svahoch, ako aj integrované osvetlenie so smerovkou. „Robustná konštrukcia tiež umožňuje jazdcom robiť kaskadérske kúsky.“

Terénna elektrická kolobežka Predator Extreme.

Odnímateľná 36 V / 10,5 Ah batéria je podľa odhadov dobrá na dojazd až do 35 kilometrov na jedno nabitie. Spoločnosť Acer uvádza, že je k dispozícii krútiaci moment 40 Nm a používatelia môžu prepínať medzi režimami výkonu 6 km / h, 15 km / h a 25 km / h.

Terénna elektrická kolobežka Predator Extreme.

Podľa zverejnených snímok a promo videa to vyzerá n to, že terénna e-kolobežka Extreme je vybavená prednými a zadnými kotúčovými brzdami. Mala by tiež mať ochranu proti poveternostným vplyvom podľa štandardu IPX5.

Terénna elektrická kolobežka Predator Extreme.

Terénna elektrická kolobežka Predator Extreme sa začne predávať v Európe, na Strednom východe a v Afrike od druhého kvartálu torhto roku za počiatočnú cenu 1 299 euro. Dostupnosť mimo týchto regiónov zatiaľ nebola oznámená.

Terénna elektrická kolobežka Predator Extreme.