Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Riley RS3: Kompaktná ľahko skladacia elektrická kolobežka

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 1. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Elektrické kolobežky sa za posledné desaťročie stali celosvetovým fenoménom a brtiská spoločnosť Riley Scooters sa na veľtrhu CES 2024 v Las Vegas pochválila svojou oceňovanou elektrickou kolobežkou RS3. Tá je označovaná ako prvá vysokokvalitná, ľahko skladacia, kompaktná e-kolobežka na svete a môže sa sťať atraktívnou pre dochádzajúcich do práce a obyvateľov miest.

Elektrická kolobežka RS sa môže pochváliť skladacím a kompaktným dizajnom postaveným na zosilnenom podvozku, ktorý je vyrobený z hliníkovej zliatiny. E-kolobežka sa tak dá skladovať aj v malých priestorovh, po zložení má uvádzaný objem len 0,084 m3. Dá sa pritom rozložiť a pripraviť na jazdu behom niekoľkých sekúnd.

Skladacia elektrická kolobežka Riley RS3.

S hmotnosťou 14 kilogramov je RS3-jka vybavená patentovaným 350-W bezkartáčovým elektromotorom (700-W v špičke) pre maximálnu rýchlosť 25 km / h a dojazd 25 km na jedno nabitie batérie s kapacitou 5,8 Ah. Tá sa dá vymeniť za voliteľnú náhradnú len za 20 sekúnd. Jazdci si môžu prispôsobiť svoje zážitky výberom z eko, komfortného a výkonnostného režimu a voliteľnou možnosťou je aj tempomat.

Skladacia elektrická kolobežka Riley RS3.

Uprednostňujúc bezpečnosť, RS3-jka je vybavená trojdielnym brzdovým systémom, ktorý pozostáva z kotúčovej brzdy, pedálovej brzdy a e-ABS pre zaistenie spoľahlivej brzdnej sily. Vpredu a vzadu je integrované LED osvetlenie, k dispozícii je rozhranie s podporou aplikácie pre väčšie pohodlie používateľa a e-kolobežka jazdí na 8,5-palcových pneumatikách.

Skladacia elektrická kolobežka Riley RS3.

Skladacia elektrická kolobežka Riley RS3 bola nedávno ocenená časopisom International Business Times ako najlepšia e-kolobežka s odnímateľnou batériou.

Skladacia elektrická kolobežka Riley RS3.