Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo Miix 720: To pravé pre spotrebiteľov s rozmanitými požiadavkami

Lenovo Miix 720: To pravé pre spotrebiteľov s rozmanitými požiadavkami
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dnešní spotrebitelia očakávajú, že im žiadna batéria nebude brániť ani ich brzdiť, či už pri práci alebo pri hre. Počnúc crossover automobilmi a biznis casual oblečením až po prácu z domu a nepretržité pripojenie, ľudia chcú jednoduchý, pohodlný prechod medzi kanceláriou a vrcholom kopca, medzi kaviarňou a domovom. Pre tento spôsob života je nevyhnutný počítač, ktorý je možné nakonfigurovať pre akékoľvek potreby.

Lenovo tímy zamerané na zážitky, skúsenosti užívateľov a zákazníkov získavajú spätnú väzbu od miliónov ľudí s cieľom lepšie pochopiť, čo potrebujú a chcú vo svojom ďalšom prenosnom počítači. Práve tieto spotrebiteľské trendy a postrehy viedli k vyvinutiu nového odnímateľného Miix 720 s Windows – všestranného digitálneho zariadenia so špičkovými komponentmi, ktoré nielen zahmlievajú, ale úplne odstraňujú hranice medzi prácou a hrou. Keďže jedna tretina generácie Millennials uprednostňuje flexibilitu zariadenia a pracovnú mobilitu pred inými pracovnými výhodami, vrátane platu, Miix 720 je šitý na mieru pre používateľa, ktorý chce pracovať odkiaľkoľvek.

Všestranné zariadenie Lenovo Miix 720

Chcete dôkaz? Čítajte ďalej a predstavte si, že jeden deň života strávite s Lenovo Miix 720.

Zazvoní vám budík a ako takmer 40 percent pracujúcich v USA, možno budete časť dňa pracovať na diaľku, nakoľko máte dôležitú predpoludňajšiu prezentáciu u potenciálneho klienta. Toto ultra tenké zariadenie hodíte do tašky a vychádzate z dverí. Vďaka rozmerom len 14.6 mm a váhe 1.1 kg, vrátane precíznej klávesnice s podporou dotykového ovládania, váhu Miix 720 cestou do kaviarne na ramene takmer necítite.

Usádzate sa a pretočením otvoríte obrazovku, aby ste si ešte raz skontrolovali svoju prezentáciu. Integrovaná infračervená (IR) kamera v Miix 720 s Windows Hello okamžite rozpozná vašu tvár a odomkne toto odnímateľné zariadenie. Už žiadne zložité, ťažko zapamätateľné heslo, pri písaní ktorého sa môžete ľahko pomýliť a ktoré by zbytočne oddialilo začiatok vášho pracovného dňa. Ste vďační za túto jednoduchosť a súhlasíte so 75 percentami PC užívateľov, podľa ktorých je PC bio-autentifikácia, ako napr. rozpoznávanie tváre v Miix 720, veľmi praktickou a príjemnou funkciou.

Všestranné zariadenie Lenovo Miix 720

Do vášho stretnutia zostáva už len pár minút. Klávesnicu nechávate v taške a použijete 12-palcovú dotykovú obrazovku ako tablet, pričom jeho QHD+ displej s rozlíšením 2880 x 1920 prináša ultra ostrú jasnosť obrazu pri vašej prezentácii, ktoré je plná rôznych grafík.

S perom Lenovo Active Pen 2 v ruke použijete tlačidlo, ktorým otvoríte váš email a skontrolujete, či vám šéfka neposlala posledné úpravy dokumentu. Jej návrh: pridať do prezentácie ešte jeden rukou nakreslený nákres. Podobne, ako ďalších 20 percent opýtaných používateľov odnímateľných zariadení, ktorí používajú pero alebo stylus na dennej báze, sa spoľahnete na digitálne pero a urobíte nákres spolu s dodatočnými vysvetlivkami len jedným kliknutím svojho pera Lenovo Active Pen 2 využívajúc Windows Ink. Až 4,096 úrovní citlivosti tlaku na pero prináša precízny zážitok z kreslenia, akoby ste písali na papier.

Proces kreslenia a písania perom vám pomáha sformulovať obsah tak, aby bol zapamätateľnejší a významnejší. Prísľub spoločnosti Lenovo vytvárať šikovnejšie perá z veľkej časti pramení z neustále rastúceho množstva prieskumov, podľa ktorých digitálne perá lepšie vyhovujú pri konceptualizácii, prototypovaní, skicovaní, memorovaní a starom dobrom brainstromingu. Inak povedané, nielenže si nerobíte starosti s úpravami na poslednú chvíľu, novú informáciu ihneď zapracujete do prezentácie a presne chápete, prečo tam má byť.

Všestranné zariadenie Lenovo Miix 720

Nový slide pridávate k ostatným a využitím Wi-Fi pripojenia posielate aktualizovanú prezentáciu svojej šéfke. Toto všetko máte urobené a kávu máte ešte stále horúcu. Až 8-hodinová výdrž vášho odnímateľného zariadenia s USB pripojením, ktoré nikdy nespí znamenajú, že si dokonca môžete nabiť svoj smartfón, kým je Miix 720 vypnutý a vy dopíjate svoju kávu.

Keď prídete do kancelárie klienta, jednoducho pripojíte 4K monitor v konferenčnej miestnosti k svojmu Miix 720 cez Thunderbolt 3, v dnešnej dobe najrýchlejší port dostupný pre počítače. Pri rýchlosti 40Gbps Thunderbolt 3 zvládne všetky vaše potreby dátového transferu a simultánne aj prenos videokonferencie so šéfkou.

Prezentácia zožne úspech, dohoda je zaistená a vy znova vyberáte pero Lenovo Active Pen 2, aby ste digitálne podpísali zmluvu. Strata stylusu je problémom číslo jedna medzi užívateľmi digitálnych pier, no pre vás nie je problém nájsť vaše pero Lenovo Active Pen 2, nakoľko Miix 720 disponuje praktickým držiakom.

Všestranné zariadenie Lenovo Miix 720

Ste naspäť v kancelárii, pripájate si plnohodnotnú klávesnicu s 1.5mm výškou kláves pre rýchlejšie a presnejšie písanie. Počas stretnutia si znovu odopnete dotykovú obrazovku a používate váš mobilný tablet a pero Lenovo Active Pen 2, aby ste si mohli jednoducho robiť poznámky. Pred odchodom z miestnosti zabudovaným fotoaparátom Miix 720 rýchlo odfotíte poznámky na tabuli.

Cestou domov, po dlhom dni, vás vonkajšia scenéria inšpiruje k ďalšiemu perspektívnemu návrhu. A keďže kreativita nepočká a vy máte Miix 720, môžete rýchlo urobiť zopár záberov zadným 5MP fotoaparátom a cestou vo vlaku môžete upravovať obrázok s perom Lenovo Active Pen 2.

Ste doma so západom slnka, vy a váš Miix 720 strávite pár minút komunikáciou na sociálnych sieťach s rodinou a priateľmi a pošlete šéfke email s návrhom scenérie, pričom s podsvietenou klávesnicou sa vám ľahko píše, aj keď sa stmieva.

Všestranné zariadenie Lenovo Miix 720

Ako tak doma relaxujete, nastavíte si až 150-stupňový stojan Miix 720 do vyhovujúceho uhla a vychutnávate si film v pohodlnej polohe. Jeho vylepšené dvojité pánty stojana zabezpečujú výrazne plynulejšiu rotáciu a sú pevnejšie ako predtým.

Alebo ešte lepšie, jeho integrovaný port Thunderbolt 3 a voliteľné konektory vám umožnia pripojiť až dva ďalšie displeje so živým 4K rozlíšením, keď budete chcieť pozerať filmy s rodinou a priateľmi.

Bol to hektický, ale nakoniec úspešný deň a je ťažké si predstaviť, ako by ste ho zvládli bez mnohých tvárí zariadenia Miix 720 po svojom boku.

Ceny a dostupnosť

 

Lenovo Miix 720 (vrátane klávesnice) bude v cene od 1,499 EUR dostupný od apríla 2017 v šampanskej zlatej farbe.

Všestranné zariadenie Lenovo Miix 720

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)