Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Antelope: Oblečenie, ktoré posilňuje svalstvo

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Športové oblečenie Antelope zaujme nielen svojím dizajnom, ale predovšetkým svojou schopnosťou stimulovať svalstvo pri vykonávaní rôznych cvičení alebo športov. Podľa tvrdenia vývojárov z Wearable Life Science sa 20 minút cvičenia v ich oblečení Antelope môže porovnávať s bežným cvičením v dĺžke troch hodín.

Celý systém spočíva v stimulácii svalových partií pomocou elektród, ktoré sú všité v oblečení. Táto technológia elektrickej stimulácie svalu sa pritom vo veľkej miere používa pri fyzioterapeutických cvičeniach. Antelope sa sústredí na opakovanú stimuláciu tých svalov, ktoré sú počas cvičenia namáhané a upravuje ich podľa intenzity cvikov.

Antelope sport wear

Oblečenie Antelope je vyrobené z ľahkého a vzdušného materiálu a stimulačná jednotka je vode a potu odolná. Antelope neobsahuje káble, ktoré by mohli pri cvičení zavadzať. Preto je vhodné pre širokú škálu športov, či už je to beh, posilňovanie, cyklistika alebo napríklad aj taký box a iné kontaktné športy.

Používateľ si môže upraviť intenzitu stimulov aj počas tréningu cez svoj smartfón prostredníctvom Bluetooth pripojenia. Aplikácia je kompatibilná s operačným systémom Android a iOS a v budúcnosti by sa mala rozšíriť aj na zariadenia s Windows a Blackberry.

Antelope sport wear

Po cvičení aplikácia zobrazí jeho priebeh a získané údaje môže používateľ použiť pre nastavenie požadovaných cieľov pre budúci tréning. Antelope má v sebe vstavanú nabíjateľnú batériu, ktorá vydrží až 4 hodiny prevádzky pri športovaní.

Antelope sport wear