Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ultimátne štúdiové slúchadlá do uší majú v sebe až 21 meničov

Ultimátne štúdiové slúchadlá do uší majú v sebe až 21 meničov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 7. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Koľko reproduktorových meničov potrebujú slúchadlá, aby poskytovali skvelý stereo zvuk? Dalo by sa povedať, že čím viac, tým lepšie. Myslí si to aj spoločnosť Knowles Corporation, ktorá spolupracuje s firmou Ultimate Ears Pro na vydaní slúchadiel do uší UE Premier, ktoré majú v každom slúchadle až šialených 21 meničov.

Tieto „najvýkonnejšie, najjemnejšie a najvšestrannejšie štúdiové slúchadlá do uší“ od Ultimate Ears Pro, ktoré boli pôvodne predstavené na veľtrhu NAMM 2023, vraj stanovujú nový zlatý štandard pre výnimočný zvuk a teraz sú pripravené pre koncertujúcich hudobníkov, štúdiových producentov aj náročných audiofilov.

Štúdiové slúchadlá do uší s 21 meničmi UE Premier.

Slúchadlá do uší UE Premier sú údajne prvé v odvetví, ktoré majú 21 meničov na jedno slúchadlo s päťcestným pasívnym crossoverom, vrátane ôsmich dvojmembránových vyvážených prijímačov Knowles pre „teplý, prirodzený zvuk“ a štyroch supertweeterov Knowles, ktoré spolu s meničom UE Pro True Tone Plus rozširujú horné pásmo.

Štúdiové slúchadlá do uší s 21 meničmi UE Premier.

„Dvojmembránové a supertweeterové prijímače nám umožňujú definovať novú dimenziu zvuku, dosiahnuť najlepšiu možnú frekvenčnú odozvu a akustickú rezonanciu pre vzdušný, bohatý a všestranný zážitok z počúvania,“ tvrdí spoločnosť Ultimate Ears Pro.

Štúdiové slúchadlá do uší s 21 meničmi UE Premier.

Výrobca uvádza, že každý menič bol individuálne vyladený na presnú reprodukciu rôznych frekvenčných pásiem, a to už od frekvencie 5 Hz až do 40 kHz. Aby sa zabezpečilo bezpečné uchytenie a optimálna pasívna izolácia, záujemcovia budú musieť zaslať odtlačky uší vytvorené audiológom alebo spraviť digitálne snímky uší, aby spoločnosť Ultimate Ears Pro mohla presne 3D vytlačiť slúchadlá na mieru podľa individuálnych požiadaviek kupujúceho.

Štúdiové slúchadlá do uší s 21 meničmi UE Premier sú už k dispozícii v niekoľkých farbách za cenu 2 999 USD.

Štúdiové slúchadlá do uší s 21 meničmi UE Premier.