Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Wing Brush: Unikátna trojstranná elektrická zubná kefka

Wing Brush: Unikátna trojstranná elektrická zubná kefka
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 5. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nová elektrická zubná kefka Wing Brush sa môže pochváliť jedinečným dizajnom 3-strannej kefky, ktorý umožňuje súčasné čistenie viacerých povrchov zubov, aby sa dosiahlo efektívne vyčistenie. Navyše, vďaka inteligentnej funkcii automatickej transformácie hlavy sa táto kefka dokáže prispôsobiť rôznym oblastiam úst.

Elektrická zubná kefka Wing Brush sa vyznačuje hlavou s trojstranným dizajnom rozmiestnenia štetín, ktorý umožňuje súčasné čistenie viacerých povrchov zubov pre dôkladné čistenie zubov. Kefka pritom využíva silu ultrazvukových vibrácií pre jemné, no efektívne odstránenie zubného povlaku a nečistôt. Zanecháva tak zuby čisté a svieže.

Trojstranná elektrická zubná kefka Wing Brush.

Na podporu celkového zdravia ústnej dutiny sú k dispozícii aj špecializované režimy. Tie sú určené na čistenie medzizubných priestorov a starostlivosť o ďasná, čím sa pomáha predchádzať ochoreniam ďasien. Čistiaca hlava sa pritom dokáže automaticky tvarovo transformovať tak, aby sa prispôsobila rôznym oblastiam úst. Vďaka tomu môže poskytnúť cielené čistenie zubov pre optimálne zdravie ústnej dutiny.

Trojstranná elektrická zubná kefka Wing Brush.

Vývojári mysleli aj na prevenciu proti opotrebovaniu zubov. Do kefky preto pridali pokročilé senzory a algoritmy na monitorovanie tlaku a trvania čistenia zubov. Vďaka používateľsky prívetivému rozhraniu a intuitívnym ovládacím prvkom by malo byť čistenie zubov jednoduché a príjemné pre používateľov všetkých vekových kategórií.

Trojstranná elektrická zubná kefka Wing Brush.

Trojstranná elektrická zubná kefka Wing Brush je k dispozícii prostredníctvom už financovanej startup kampane na portáli Kickstarter. Príspevky na rozbehnutie výroby sa začínajú od 69 dolárov (približne 64 euro). Plánovaná maloobchodná cena je 139 dolárov (asi 129 euro). Začiatok distribúcie prvých kusov pre podporovateľov kampane je naplánovaný na jún tohto roku.

Trojstranná elektrická zubná kefka Wing Brush.