Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

HP nám servíruje množstvo nových zaujímavých produktov

HP nám servíruje množstvo nových zaujímavých produktov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť HP si na Slovensko priniesla množstvo nových zariadení, ktoré svojimi funkciami aj dizajnom môžu osloviť široké spektrum používateľov. Do už tak rozsiahleho portfólia zariadení totho výrobcu pribudli nové herné počítače, notebooky a monitor OMEN, notebook Envy 13, konvertibilný notebook Envy x360, mobilná pracovná stanica ZBook Studio G4, odpojiteľné zariadenie Elite x2 1012 G2 a dvojica multifunkčných tlačiarní.

OMEN desktop

 

Najnovší OMEN Desktop je navrhnutý pre skutočných výkonnostných hráčov s prvkami zlepšujúcimi jeho funkčnosť a použiteľnosť. Zariadenia OMEN X prinášajú do oblasti počítačových hier odvážne inovácie a OMEN Desktop si vypožičal z výbavy stolného PC OMEN X od HP kľúčové prvky, aby mohol hráčom poskytnúť to najlepšie. Výsledkom je nová herná veža, ktorá si rozumie s kombináciami toho najnovšieho hardvéru a vďaka využitiu štandardizovaných dielov umožňuje aj priebežné upgradovanie, vylepšené chladenie potom posúva hranice týchto herných systémov zase o krok ďalej.

Cena a dostupnosť:

• OMEN Desktop bude v SR k dispozícii od augusta od 1 699 €.

OMEN Desktop.

OMEN Desktop.

Laptopy OMEN 15 a OMEN 17

 

Laptopy OMEN 15 a OMEN 17 prešli v roku 2017 kompletnou prestavbou, aby boli vzhľadovo atraktívnejšie, ponúkli viac možností rozšírenia, viac portov a lepšiu kompatibilitu s VR. Vznikli tak výkonom prekypujúce počítače s výnimočnými hernými vlastnosťami v kompaktnom balení, vďaka ktorým môžu hráči hrať najnovšie herné tituly kdekoľvek a kedykoľvek.

OMEN 15 je k dostaniu so širokou paletou konfigurácí, ktoré prinášajú výkon a zdokonaľujú pôžitok z hrania. OMEN 17 podporuje tie najrýchlejšie technológie, ktoré sú dnes na trhu a ponúka široké možnosti zamerané na čo najlepší výkon vo všetkých herných aspektoch, vďaka ktorým na ňom bez problémov pobežia aj najnovšie AAA hry s vysokou snímkovou frekvenciou.

Cena a dostupnosť:

• Laptop OMEN 15 bude v SR k dispozícii od júla od 1 099 €.
• Laptop OMEN 17 bude v SR k dispozícii od júla od 1 199 €.

Notebooky HP OMEN 15 a 17.

Notebooky HP OMEN 15 a 17.

Zakrivený monitor OMEN X 35

 

OMEN X bol predstavený v auguste 2016 a teraz budú hráči vtiahnutí ešte viac do virtuálneho sveta vďaka novému displeju OMEN X 35 Curved. Prvý OMEN displej s NVIDIA® G-Sync™ technológiou sa nezasekáva, má vyššiu obnovovaciu frekvenciu a umocňuje tak skvelý pocit z hry, ktorá sa stáva prirodzenou a realistickou. Povyšuje tak zážitok z hry na úplne novú úroveň, či už sa hráč ocitne na bojovom poli, premáha nepriateľa alebo preteká vo formule na okruhu.

Cena a dostupnosť:

• OMEN X 35 displej je na SR k dispozícii od apríla 2017, od 1 299 €.

Zakrivený monitor OMEN X 35.

Zakrivený monitor OMEN X 35.

Laptop HP ENVY 13 a konvertibilné zariadenie HP ENVY x360

 

HP chce aj naďalej stáť v popredí technologických zmien. Preto je zariadenie HP ENVY po všetkých stránkach navrhnuté spôsobom, ktorý posúva hranice tvorivosti. Odvážna konštrukcia a najmodernejší dizajn ulahodí najmä generácii, ktorá chce technológie využívať ako umelecké plátno a prostriedok pre sebarealizáciu. Nové laptopy HP ENVY x360 a HP ENVY prinášajú výnimočný výkon a umožňujú tak ich užívateľom zmeniť spôsob, akým pracujú, tvoria a hrajú sa - bez kompromisov v štýle a funkčnosti.

Cena a dostupnosť:

• HP ENVY 13 bude v SR dostupný v júni od 899 €.
• HP ENVY x360 15 bude v SR dostupný v júni od 1089 € s procesormi Intel a od 899 € s procesormi AMD.

Notebook HP Envy 13.

Notebook HP Envy 13.

Notebook HP Envy 13.

Konvertibilné zariadenie HP Envy x360.

Prémiová mobilná pracovná stanica HP ZBook Studio G4

 

HP ZBook Studio, prémiová mobilná pracovná stanica od HP navrhnutá pre kreatívnych vizionárov, ako sú filmári, architekti a inžinieri, teraz dostala až 16,5 hodín životnosti na batérii3. HP ZBook Studio poskytuje výkon, ktorý bol považovaný za možný len pri stolných pracovných staniciach, v elegantnom a modernom dizajne. Pri výrobe sa používa strojovo spracovaný hliník a okraje sú vyrezávané diamantom.

Cena a dostupnosť:

• HP ZBook Studio G4 je na SR dostupný od 1 450 €.

Mobilná pracovná stanica HP ZBook Studio G4.

Odpojiteľné zariadenie HP Elite x2 1012 G2

 

Počítač HP Elite x2, ktorý je optimalizovaný pre spoluprácu a navrhnutý tak, aby zrýchľoval tempo moderného podnikania, prispôsobuje sa potrebám užívateľa, umožňuje pripojiť sa takmer kdekoľvek na svete a dosahuje výnimočný výkon na úrovni stolného počítača.

Cena a dostupnosť:

• HP Elite x2 1012 G2 bude v SR k dispozícii od augusta od 1 199 €.

Odpojiteľné zariadenie HP Elite x2 1012 G2.

Tlačiareň HP LaserJet Enterprise M631dn

 

Táto multifunkčná tlačiareň HP LaserJet s technológiou JetIntelligence kombinuje výnimočný výkon a energetickú účinnosť s tlačou dokumentov profesionálnej kvality práve vtedy, keď ich potrebujete, pričom chráni vašu sieť proti útokom na úrovni najvyššieho zabezpečenia od HP.

Tlačiareň HP LaserJet Enterprise M631dn.

A3 tlačiareň HP PageWide Managed P77760z

 

Multifunkčné zariadenia a tlačiarne HP Managed sú optimalizované pre manažované tlačové prostredia. Toto portfólio produktov zvyšuje mesačné objemy tlače a znižuje potrebu zásahov, znižuje tak náklady na tlač a kopírovanie.

A3 tlačiareň HP PageWide Managed P77760z.

(Zdroj: Tlačová správa HP Inc.)