Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hliníková prenosná batéria, ktorá dokáže napájať aj elektrické náradie

Hliníková prenosná batéria, ktorá dokáže napájať aj elektrické náradie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 5. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pod príhodným názvom AnyPower sa ukrýva všestranná prenosná hliníková batéria, ktorá bola vyvinutá nielen pre núdzové situácie a napájanie viacerých mobilných zariadení na štýl powerbanky. Vďaka ľahkému adaptéru totiž umožní aj napájanie širokej škály elektrického náradia.

Univerzálna prenosná batéria AnyPower obsahuje lítium-iónové články s celkovou kapacitou až 25 000 mAh, ktoré sú umiestnené v pevnom hliníkovom kryte. Táto kombinácia zaisťuje nielen dlhotrvajúci výkon, ale zvyšuje aj celkovú odolnosť zariadenia. Vďaka tomu je schopné odolať náročným prostrediam. Jeho textúrovaný povrch s pruhovaným vzorom pritom poskytne bezpečné uchopenie a znižuje riziko náhodného pádu.

Všestranná prenosná batéria AnyPower.

Batéria je schopná napájať nielen mobilné zariadenia, ale môže sa bez problémov použiť aj na napájanie elektrických zariadení prostredníctvom pribaleného adaptéra. Ten váži len 72 gramov a môže tak znížiť hmotnosť elektrického náradia bez jeho batérie až o 40 percent. Zariadenie AnyPower je skonštruované tak, aby bezproblémovo fungovalo so širokou škálou elektrického náradia, vrátane nástrojov vyrábaných populárnymi značkami ako sú Bosch, DeWalt či Makita.

Všestranná prenosná batéria AnyPower.

Prenosná batéria pritom poskytne vysoký výstupný výkon a podporuje aj technológiu Power Delivery pre rýchle nabíjanie len za jednu hodinu. K dispozícii je až 5 výstupných portov, vrátane portov USB-C, USB-A a XT90, ktoré uspokoja rôznorodé potreby. Toto napájacie zariadenie navyše pridáva funkciu vysokovýkonného štartéru pre autobatériu. Vďaka ochrane proti prepätiu, nadprúdu, nadmernému nabitiu, vybitiu, vysokej teplote a skratom zaistí AnyPower bezpečnosť a dlhú životnosť všetkých napájaných zariadení.

Všestranná prenosná batéria AnyPower.

Odolná prenosná batéria AnyPower je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter. Je k dispozícii za zvýhodnenú cenu 169 dolárov (okolo 157 euro), pričom maloobchodná cena po skončení kampane sa zvýši na 290 dolárov (približne 269 euro). Kampaň už vyzbierala požadovaný finančný cieľ a tak by nič nemalo brániť tomu, aby sa distribúcia mohla začať podľa plánu, a to konkrétne v auguste tohto roku.

Všestranná prenosná batéria AnyPower.