Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Cyklistické bunda Stash System sa dá zbaliť a namontovať na bicykel

Cyklistické bunda Stash System sa dá zbaliť a namontovať na bicykel
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 1. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Cyklistické bundy poskytujú potrebné teplo počas jázd v chladnejšom počasí, no keď sa jazdec po čase zahreje a bundu vyzlečie, má problém s jej uskladnením. Práve tu prichádzajú na rad cyklistické bundy Stash System, ktoré sa dajú zbaliť a jednoducho namontovať priamo na bicykel.

Bežne, keď si bundu vyzlečiete v priebehu jazdy, musíte ju strčiť do vrecka na drese alebo do hydratačného batohu. Aj keď je to možnosť, bunda vytvára dosť neohrabanú hrču, ktorá sa vám pri šliapaní do pedálov hojdá na chrbte. Okrem toho priestor vo vrecku, ktorý bunda zaberá, sa nedá využiť na nosenie čohokoľvek iného.

Cyklistická bunda 7mesh Stash System Freeflow Jacket.

Nová cyklistická bunda Stash System, ktorú navrhla kanadská spoločnosť 7mesh, poskytuje menej nepohodlnú a efektívnejšiu alternatívu. Každá bunda sa dá zrolovať a vložiť do vlastného zadného vrecka, pričom výsledný valcovitý zväzok sa potom upevní na bicykel pomocou integrovaných elastických popruhov a rýchloupínacích praciek. Podľa konštruktérov sa zväzky búnd ľahko pripevnia na horné rámové rúrky, riadidlá či sedadlá.

Cyklistická bunda 7mesh Stash System.

Spoločnosť 7mesh ponúka štyri verzie búnd, od termo vesty, cez ľahké a fleecom podšité modely, až po bundu do dažďa, ktorá je vybavenú vrstvou s technológiou Gore-Tex. Ceny sa pritom pohybujú od 120 do 350 USD (približne od 110 do 320 EUR).

Cyklistická bunda 7mesh Stash System Northwoods Windshell.