Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dá sa poslať láska? Lovebox tvrdí že áno!

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
16. 2. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už na začiatku si povedzme, že Lovebox je v podstate taká milá „blbinka“, nič viac. No to je práve nákazlivé na tomto zariadení, veď nie je všetko len o serióznych technológiách. Tento nápad skrsol v hlavách francúzskych dizajnérov zo spoločnosti FabLabs. No áno, francúzskych, čo z toho robí ešte väčší gýč, avšak nápad sa ujal.

Za všetkým stála myšlienka ako jednoducho a pritom milo dať niekomu vedieť, že ho máme radi. Vývojári teda stvorili drevenú škatuľku, na ktorej je výrazné, moderne poňaté, červené srdce. Vo vnútri pod viečkom sa ukrýva displej na správy. Keď sa teda cez aplikáciu napojíte na konkrétny Lovebox, tak na neho môžete poslať správu a srdiečko sa roztočí.

Lovebox

Ten, ktorému bol zamilovaný pozdrav určený, potom môže prísť a prečítať si vašu správu. Ak vám chce odpovedať, stačí ak zakrúti srdiečkom a odosielateľovi ľúbostnej správy začnú na jeho smartfóne padať z vrchu displeja srdiečka. Cynik si možno poťuká po čele a zašomre čosi o vyhodených peniazoch, avšak romantici vedia že mať niekoho rád je aj o takýchto roztomilých drobnostiach.

Lovebox

Po tom, čo firma FabLabs úspešne prešla cez Kickstarter kampaň, predala vraj už viac ako 4 000 kusov Loveboxov a záujem prejavili už aj prvé hotely. Tam bude Lovebox navrhnutý trochu konzervatívnejšie a zrejme aj systém nastavení bude zjednodušený, aby sa hosť nemusel trápiť so zadávaním údajov a podobne. Takže s heslom „romantici všetkých krajín spojte sa cez Lovebox“ sa lúčim a želám vlastníkom tejto technologickej hračky pre zamilovaných ešte veľa roztočených srdiečok.

Lovebox