Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Orbitálny batoh ľahko sprístupní svoj obsah pre rodičov malých detí

Orbitálny batoh ľahko sprístupní svoj obsah pre rodičov malých detí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 11. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Wolffepack má za sebou už niekoľko úspešných start-up kampaní, ktoré pomohli zafinancovať výrobu špeciálnych orbitálnych batohov, ktoré prostredníctvom technológie trapézových šnúr umožnia používateľom ľahký prístup k obsahu bez toho, aby musel dávať batoh dolu z pliec. K dispozícii sú špecifické batohy pre mestských používateľov, fotografov alebo fanúšikov snežných športov. Najnovším prírastkom do rodiny je batoh Luna, ktorý je zameraný priamo na nových rodičov.

Patentovaná technológia orbitálnych batohov Wolffepack funguje tak, že používateľ aktivuje mechanizmus potiahnutím rukoväte, ktorá s pomocou šnúr Dyneema uvoľní hlavnú časť batohu z chrbta tak, aby ju používateľ len pretočil okolo tela až k boku alebo do prednej strany. Vďaka tomu sa rýchlo a ľahko dostane k obsahu bez toho aby musel batoh skladať z pliec.

Orbitálny batoh Wolffepack Luna funguje tak, že používateľ aktivuje mechanizmus potiahnutím rukoväte, ktorá s pomocou šnúr Dyneema uvoľní hlavnú časť batohu z chrbta tak, aby ju používateľ len pretočil okolo tela až k boku alebo do prednej strany.

Nový orbitálny batoh Wolffepack Luna je zameraný na rodičov. Jeho kapacita je 20 litrov a je vyrobený z vodovzdornej nylónovej zmesi 500D Kodra. Rodič má k dispozícii dve hlavné priehradky pre detské veci s veľkou skladacou podložkou s rozmermi 60 x 34 centimetrov, ktorá môže poslúžiť pri výmene plienok.

Batoh Wolffepack Luna má tiež až 12 malých vreciek, z toho tri vpredu a dve zaizolované bočné vrecká, ktoré sú vhodné na prenos detských fliaš.

Batoh Wolffepack Luna má tiež až 12 malých vreciek, z toho tri vpredu a dve zaizolované bočné vrecká, ktoré sú vhodné na prenos detských fliaš. Nechýbajú integrované háčiky na kočík a samostatné oddelenie priestoru, ktoré pomáha udržiavať veci organizované.

Tak ako pri predchádzajúcich modeloch, aj batoh Luna je predmetom start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za finančnú podporu v sume 99 libier (približne 111 EUR), čo je úspora o 31 libier oproti očakávanej maloobchodnej cene. Ak bude kampaň úspešná a všetko pôjde podľa plánov, prvé kusy by mali byť k dispozícii v marci 2018.

Orbitálny batoh Wolffepack Luna s pomocou technológie trapézových šnúr umožní rodičovi ľahký prístup k obsahu bez toho, aby musel dávať batoh dolu z pliec.