Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ľahučký sušič vlasov vāyu Hypersonic prináša styling s využitím sily iónov

Ľahučký sušič vlasov vāyu Hypersonic prináša styling s využitím sily iónov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 5. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Elegantný sušič vlasov vāyu Hypersonic je vďaka svojim kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti ideálnym spoločníkom na cesty. Môže sa pritom pochváliť vlastnou ionizačnou technológiou, ktorá pomáha k rýchlejšiemu sušeniu vlasov bez ich poškodenia. K dispozícii je aj 5 všestranných nástavcov pre vytváranie štýlových účesov.

Nový fén vāyu Hypersonic váži len 272 gramov, pričom by mal byť údajne až o 70 percent ľahší a až o 40 percent menší v porovnaní s bežnými sušičmi vlasov. Vďaka tomu sa dá ľahšie zbaliť na cesty. Počas sušenia vlasov fén využíva vlastnú technológiu SonicDry na uvoľnenie záporných iónov. Tie sa potom spoja s kladne nabitými molekulami vody vo vlhkých vlasoch, čo vedie k rýchlejšiemu sušeniu pre zdravšie a lesklejšie vlasy.

Ľahký sušič vlasov s ionizačnou technológiou vāyu Hypersonic.

Fén je vybavený bezkefovým motorom s výkonom až 100 000 otáčok za minútu a vzduchovým filtrom, ktorý je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, s možnosťou automatického čistenia prostredníctvom spätného prúdenia vzduchu. Výrobca pribalil aj 5 všestranných nástavcov, ktoré sú vhodní na vytváranie hladkých, kučeravých a objemných účesov. K dispozícii je aj zaujímavá funkcia studeného výboja, ktorá pomôže zachovať vzhľad kučier pomocou stlačenia tlačidla.

Ľahký sušič vlasov s ionizačnou technológiou vāyu Hypersonic.

Teplota sušenia s inteligentnou reguláciou je pritom obmedzená na 93 stupňov Celzia, čo mala zabrániť nezvratnému poškodeniu vlasov. Rovnomerné rozloženie tepla pritom zachováva celistvosť vlasov. Pre vytváranie jedinečných účesov sa dajú nastaviť 3 úrovne ohrevu a 3 úrovne rýchlosti fúkania vzduchu. Celkovo až 9 rôznych nastavení sa dá uložiť do pamäte, z ktorej sa dajú rýchlo vyvolať.

Ľahký sušič vlasov s ionizačnou technológiou vāyu Hypersonic.