Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Modulárne náradie vám umožní nosiť presne to, čo potrebujete

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 4. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Roxon Flex sa od iných multifunkčných náradí líši v tom, že len vy rozhodujete, ktoré nástroje bude obsahovať. K základnej jednotke je totiž možné pridať až 10 nástrojov a ďalšie sa dajú dokúpiť a vymieňať za iné podľa potreby.

Modulárne multifunkčné náradie Roxon Flex má telo vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktoré je rozdelené na dve ramená. Tie sú spojené pribalenou skladacou súpravou oceľových klieští / strihačov drôtu. Každé rameno má pritom päť slotov, do ktorých používateľ vkladá nástroje špecifické pre tento systém podľa vlastného výberu.

Modulráne multifunkčné náradie Roxon Flex.

Cena za kus od pohybuje od 3 do 8 dolárov (približne 2,76 od do 7,35 euro) a tieto položky sa vyberajú pri objednávke tela za cenu 40 dolárov (asi 36,79 euro). Nevyžaduje sa žiadna minimálna objednávka v počte kusov nástrojov a súčasťou sú aj plastové rozpery, ktoré vyplnia všetky otvory, ktoré nie sú obsadené týmito nástrojmi.

Modulráne multifunkčné náradie Roxon Flex.

Je treba poznamenať, že niektoré nástroje zaberajú viac ako jeden slot. Okrem toho si môžete objednať viac ako 10 nástrojov a potom striedať rôzne kombinácie podľa situácie. Spoločnosť Roxon dokonca ponúka súbory STEP s otvoreným zdrojovým kódom, čo umožňuje technicky zdatným používateľom 3D tlač alebo CNC obrábanie vlastných nástrojov.

Modulráne multifunkčné náradie Roxon Flex.

Zámky v náradí Flex sa zatvoria, keď sa nepoužívajú, a každý nástroj sa po nasadení zablokuje na svojom mieste. Nástroje sa nasadzujú jednoručným prepnutím spínača. V súčasnosti je pritom k dispozícii viac ako 30 nástrojov. Patria sem rôzne typy a veľkosti čepelí, kľúčov, pilníkov a skrutkovačov, spolu s vecami, ako je otvárač na fľaše, otvárač na konzervy, nožnice, pravítko, odizolovač drôtov, šidlo, nástroj na založenie ohňa, nástroj na odstraňovanie šupín z rýb či magnetický skrutkovač.

Modulráne multifunkčné náradie Roxon Flex.