Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stierače CarbonFit sa chvália vyšším výkonom aj dlhšou životnosťou

Stierače CarbonFit sa chvália vyšším výkonom aj dlhšou životnosťou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 12. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Bežné stierače majú po čase tendenciu ochabovať a zlyhávať, čo vedie k nebezpečným jazdným podmienkam v nepriaznivom počasí. Vyriešiť sa to dá samozrejme ich častejšou výmenou, no vývojári zo spoločnosti Kimblade prinášajú novinku v podobe stieračov CarbonFit, ktoré sa vyznačujú obdĺžnikovým dizajnom, vďaka ktorému stierače nevytvárajú šmuhy a výrazne sa znižuje frekvencia ich výmen.

Inovatívne stierače Kimblade CarbonFit sa môžu pochváliť lištami v obdĺžnikovom prevedení, ktoré sú vyrobené z moderných materiálov. Táto kombinácia poskytne stieračom konzistentný dlhodobý výkon bez zanechávania nepríjemných šmúh na skle vozidla. Vďaka tomu by sa tiež mala výrazne znížiť frekvencia výmen v porovnaní s bežnými stieračmi s trojuholníkovým dizajnom líšt.

Stierače Kimblade CarbonFit.

Lišty stieračov CarbonFit sú pritom namiesto gumy vyrobené z dvojvrstvového silikónu integrovaného s technológiou Carbon Nanotube (uhlíkové nanorúrky). Dokážu tak lepšie odolávať extrémnemu počasiu bez straty tvaru alebo účinnosti. Inovatívny dizajn zahŕňa elegantný rám inšpirovaný uhlíkovými vláknami, ktorý pomáha udržiavať kontakt so sklom aj pri vysokých rýchlostiach.

Stierače Kimblade CarbonFit.

S rozsiahlou zbierkou adaptérov navrhnutých pre rôzne ramená sa stierače CarbonFit dajú bez problémov osadiť na takmer všetky vozidlá. K dispozícii je dokonca aj hranatý stierač pre zadné sklo. Lišty stieračov môže doplniť súprava na čistenie a ošetrenie čelného skla. Tá ľahko odstráni nečistoty a nanáša trvalý vodu odpudivý náter, aby sa sklo zostalo čisté a dalo dlhodobo hladšie stierať.

Stierače Kimblade CarbonFit.

Stierače Kimblade CarbonFit sa dajú získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 69 dolárov (okolo euro) za pár. Plánovaná maloobchodná cena je 116 dolárov (asi euro). Ak všetko pôjde podľa plánov v rámci už financovanej kampane, prvé kusy by mali byť zasielané vo februári 2024.

Stierače Kimblade CarbonFit.