Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stavebná tlačiareň P1-L Tagger pre rýchle mobilné označovanie

Stavebná tlačiareň P1-L Tagger pre rýchle mobilné označovanie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 3. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Reekon predstavila novú stavebná tlačiareň P1-L Tagger, ktorá bez problémov umožňuje organizovať a označovať čokoľvek priamo na stavenisku. Zjednodušená integrácia s aplikáciou ROCK Jobsite App automaticky vytvára štítky pre materiály, QR kódy, vytvára inventár, označuje problémy, tlačí dokonca aj obrázky, súbory PDF a ďalšie.

Štítky na pracovisku sú rýchlym a nákladovo efektívnym spôsobom, ako znížiť ľudské chyby a plytvanie materiálom. Štítky je možné prispôsobiť a môžu obsahovať QR kódy na prepojenie s ľubovoľnou webovou adresou alebo dokumentom v cloude. Štítky sú lacné, rýchlo sa tlačia, sú odolné proti roztrhnutiu a sú ideálne na označovanie počas trvania pracovnej úlohy. Textové a QR kódy sa dajú prepojiť kdekoľvek, vrátane Disku Google, DropBoxu a akejkoľvek webovej adresy.

Stavebná mobilná tlačiareň štítkov Reekon P1-L Tagger.

Automaticky generované QR kódy priamo odkazujú na funkcie aplikácie ROCK Jobsite App. Sada nástrojov umožňuje prepojenie a prispôsobenie na generovanie štítkov pre takmer akúkoľvek aplikáciu a webovú stránku. Štítky možno prilepiť na povrch a možno ich odstrániť takmer bez zvyškov.

Stavebná mobilná tlačiareň štítkov Reekon P1-L Tagger.

Prenosná tlačiareň štítkovP1-L Tagger je napájaná batériou a pripája sa cez Bluetooth k aplikácii ROCK Jobsite App, ktorá využíva množstvo vopred vytvorených šablón na vytlačenie takmer čohokoľvek jediným kliknutím. Vysoko odolné štítky sa dodávajú v rôznych veľkostiach a farbách, aby zodpovedali tomu, čo sa tlačí. K dispozícii je aj voliteľné puzdro, ktoré ďalej zvyšuje odolnosť tlačiarne P1L a poskytuje robustnú montážnu sponu na pripevnenie na takmer akýkoľvek povrch.

Stavebná mobilná tlačiareň štítkov Reekon P1-L Tagger.

Stavebná mobilná tlačiareň štítkov Reekon P1-L Tagger je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter, kde je ponúkaná za akciovú cenu 99 dolárov (okolo 91 euro). Plánovaná maloobchodná cena je 129 dolárov (asi 119 euro). Ak všetko pôjde podľa plánov v rámci už financovanej kampane, dodávky by sa mali rozbehnúť v jún tohto roku.

Stavebná mobilná tlačiareň štítkov Reekon P1-L Tagger.