Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Holoconnects predstavuje budúcnosť využitia pôsobivých hologramov

Holoconnects predstavuje budúcnosť využitia pôsobivých hologramov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 1. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zariadenie Holobox od spoločnosti Holoconnects chce zmeniť podobu reklamy, transformovať zdravotníctvo pomocou podrobného hodnotenia pacientov a zlepšovať zážitky v hotelierstve. Táto technológia by tak mohla v budúcnosti priniesť revolúciu využitia pre mnohé oblasti.

Hologramy sú základom budúcnosti už od čias, keď ich ukázali prvé sci-fi filmy. Odvtedy zaujali mysle vývojárov, ktorí sa snažia vymyslieť presvedčivé spôsoby, ako ich používať v bežnom živote. Zdá sa, že spoločnosti Holoconnects sa to nakoniec podarilo so svojou najnovšou technológiou s názvom Holobox, ktorá bola prezentovaná aj na veľtrhu CES 2024.

Interaktívny 3D hologram Holoconnects Holobox.

Systém Holobox sa nezaťažuje len ohromujúcimi trikmi, no razí cestu praktického využitia 3D holografickej vizualizácie, a zároveň to môže byť aj zábava. K dispozícii sú tri typy zariadení, Holobox, Modular Holobox a Holobox Mini. Zariadenia sa používajú veľmi jednoducho. Na to, aby ste mohli hologramy preniesť na akékoľvek miesto, potrebujete elektrinu a internet. Majú aj dotykový systém, takže používatelia môžu s hologramami interagovať a ovládať ich.

Interaktívny 3D hologram Holoconnects Modular Holobox.

Zariadenia Holobox a Holobox Mini sú k dispozícii v čiernej, bielej farbe alebo vo vlastnom dizajne. Zariadenie Modular Holobox je určený pre Google / Android a možno ho prispôsobiť tak, aby vyhovovalo akémukoľvek priestoru alebo potrebe, napríklad na vytvorenie väčších hologramov áut alebo zvierat. Technológia vytvára realistické a interaktívne hologramy, ktoré sú navrhnuté tak, aby zachytávali vzhľad, hlas a gestá premietanej osoby alebo objektu a majú aj 3D efekt.

V oblasti marketingu to môže znamenať začiatok éry pohlcujúcich a pôsobivých zážitkov prezentovania značiek. Reklamnému priemyslu poskytne mechanizmus na vytváranie podmanivých 3D reprezentácií produktov alebo posolstiev. Môže zaistiť pôsobivé interakcie, ktoré môžu výrazne zvýšiť rozpoznateľnosť a angažovanosť značky.

Interaktívny 3D hologram Holoconnects Holobox.

V oblasti zdravotníckych technológií prináša Holobox revolúciu v lekárskej praxi tým, že zavádza inovatívne riešenie pre zdravotníckych pracovníkov, ktorí sa môžu aktívne zúčastňovať na hodnotení pacientov a prispievať cennými poznatkami k potenciálnym vyšetreniam. Holografické rozhrania zohrávajú kľúčovú úlohu pri poskytovaní podrobnejšieho pohľadu na údaje o pacientoch, čím umožňujú zdravotníckym odborníkom vykonávať dôkladné hodnotenia zdravotného stavu pacientov. Jedna z kľúčových výhod spočíva v schopnosti spolupracovať na diaľku, čo umožňuje expertom z rôznych miest virtuálne sa zapojiť do vyšetrení pacientov a podeliť sa o svoje odborné znalosti.

Pokiaľ ide o hotelierstvo, technológia Holobox sa ukazuje ako inovatívne riešenie na zlepšenie zážitkov hostí. Prináša nový spôsob, ako poskytovať služby recepcie, zobrazuje vybavenie hotela alebo dokonca môže fungovať ako virtuálny sprievodca.

Interaktívne 3D hologramy Holoconnects Holobox a Holobox Mini.