Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Kuchynský robot Tefal FE800A38 Cuisine Companion

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
9. 11. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Predstavte si, žeby ste vo svojej kuchyni mali pomocníka, ktorý krája, mixuje, mieša, miesi, šľahá, varí na pare, či restuje a to všetko bez toho, aby ste na neho museli dozerať. Tak presne taký je multifunkčný robot Tefal FE800A38 Cuisine Companion. Tento všestranný kuchynský pomocník dokáže kompletne pripraviť jedlo od zákusku až po hlavný chod.

Má 6 prednastavených programov a automatické programy pre prípravu omáčok, polievok, dusenie, parenie, miesenie cesta alebo prípravu dezertu. Na kompaktne prevedenom tele tohto kuchynského robota dominuje veľký ovládací panel, na ktorom sa zadávajú pokyny pre stroj. Nastavenie a užitočné informácie zobrazuje podsvietený displej.

Všetko podstatné sa už potom odohráva pod pokrievkou v antikorovej nádobe s objemom až 4,5 litra. Do vnútra nádoby je vďaka priehľadnému materiálu pokrievky ľahko vidno. Pokrievkou zároveň dokážete regulovať potrebné množstvo pary podľa požiadaviek, alebo cez otvor v nej pridávať jednotlivé ingrediencie.

Cuisine Companion disponuje až 12-timi rýchlostnými stupňami a preto ho môžete využiť na jemné stuženie smotany, alebo poriadne hnetenie chlebového cesta. Pre okamžitú reakciu na extra rýchle zmixovanie je zariadenie vybavené tlačidlom Turbo a Pulse. Domáci kuchári si však môžu sami regulovať požadovanú teplotu v nádobe, od prihrievania pokrmu pri 30-tich stupňoch Celsia, až do vrenia pri 130-tich stupňoch Celsia.

Robot je zaujímavý aj tým, že v jeho výbave nájdeme bohaté príslušenstvo, ktoré zahŕňa antikorovú čepeľ Ultra Blade, ďalšiu antikorovú čepeľ na hnetenie či drvenie, nástavec na šľahanie či miešadlo a kôš pre naparovanie tiež v antikorovej úprave. Súčasťou príslušenstva kuchynského robota Tefal je ja ilustrovaná kuchárska kniha s 300 kombinovanými receptami jedál pre akékoľvek príležitosti, takže určite je z čoho vyberať.

Robot Tefal FE800A38 Cuisine Companion bude navyše vždy stáť vďaka protišmykovej úprave pevne nohami na zemi, teda vlastne na kuchynskej linke. Stačí už len popustiť uzdu vašej kulinárskej fantázii a chuti.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)