Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Kombinovaná chladnička Samsung RB36J8799S4/EF

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
3. 11. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak ste zástancom vyváženej stravy, a do vašej domácnosti nakupujete zdravé potraviny ako napríklad šaláty, ryby, či čerstvé mäso, určite nezabúdajte na ich správne skladovanie. Pomôcť vám v tom môže kombinovaná chladnička Samsung RB36J8799S4/EF.

Dizajnovo je vďaka systému Kitchen Fit prispôsobená pre zapustenie do kuchynskej linky, takže sa môže stať štýlovou súčasťou modernej kuchyne. Jemné modré podsvietenie rukoväte chladničky vytvára nielen svetelný efekt, ale z praktického hľadiska poskytuje orientačné svetlo pri osvetlení mrazničky, najmä keď je hlavné svetlo v kuchyni zhasnuté.

Dizajn snúbený s funkčnosťou však nájdeme aj vo vnútri chladničky. Netradičná kovová platňa na celom vnútornom zadnom paneli nielen dobre vyzerá, ale aj rovnomerne udržuje chlad. Stará sa o to technológia Metal Cooling.

Čistá kapacita chladiacej časti je 240 litrov a mraznička pojme v čistom 110 litrov. Výrobca však prispôsobil stavbu chladničky tak, aby mala o 30% viac úložného priestoru v porovnaní s podobnými modelmi výrobcu.

Priestor v chladničke je rozdelený do viacerých zón. Jedna z nich, Chef Zone, je prispôsobená na skladovanie mäsa a rýb pri ich optimálnej teplote. Ďalšie priehradky nájdete vo dverách, a ich usporiadanie si prispôsobíte podľa toho, či skladujete fľaše, kartóny či iné rozmerné potraviny a nádoby. Samozrejmosťou vybavenia chladničky sú dve priehradky na zeleninu.

Nebýva zvykom, že vo vybavení chladničky nájdete aj hygienický pekáč z nehrdzavejúcej ocele, na ktorý potraviny naukladáte, uskladníte, a tie sú potom rovno pripravené na pečenie či grilovanie.

Chladnička v sebe ukýva viacero technologických inovácií. Funkcia Precise Chef Cooling sa postará o minimálne kolísanie teploty, a preto si všetky potraviny uchovajú čerstvosť, pôvodnú štruktúru a chuť. Ďalšia funkcia Chef Mode dokáže prispôsobiť jednotlivým typom potravín také nastavenia, aké sú odporúčané pre ich čo najdlhšiu čerstvosť.

O optimálnu úroveň vlhkosti sa stará zasa systém Twin Cooling. Preto potraviny nenapáchnu ani nezvlhnú. Všetky potrebné údaje pritom Samsung ukazuje na vstavanom displeji.

Zaneprázdnené gazdinky určite ocenia, že so vstavanou technológiou True No Frost odpadá starosť s odmrazovaním, keďže sa žiadna námraza vo vnútri nevytvára. Tie šetrnejšie zase poteší jej nízka spotreba elektrickej energie, keďže je v kategórii A+++.

O spotrebiči Samsung RB 36 J8 799 S4 / EF môžeme teda povedať, že je spoľahlivým pomocníkom pri skladovaní potravín pre náročných spotrebiteľov, ktorí preferujú kvalitu spojenú s dizajnom a ekonomickými výhodami.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)