Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Práčka Bosch WAT24360BY

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
12. 10. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Určite ste sa už stretli so situáciou, pri ktorej vám pri upratovaní a varení, zostal čas na pranie bielizne až v nočných hodinách. To sa však už cez steny ozývali búchaním susedia, ktorých hluk práčky poriadne vyrušil.

Nový stroj Bosch WAT24360BY však takéto problémy nenarobí. Jeho motor EcoSilence Drive je totiž extrémne tichý, výkonný a s dlhou životnosťou. Navyše systém Anti-Vibration zaručuje väčšiu stabilitu bubna, a tak je pranie i odstreďovanie oveľa tichšie.

Zaujímavý je aj samotný bubon. Jeho štruktúra je navrhnutá pre šetrné, no intenzívne pranie aj náročnej bielizne. Pojme 63 litrov objemu alebo inak povedané 8 kg bielizne. Znamená to, že sa doň zmestia napríklad aj dve posteľné súpravy s plachtami. Pomáha aj 3D AquaSpar systém, ktorý prispôsobuje pohyb bubna bielizni. Zabezpečuje jej stále zvlhčovanie a prispôsobuje tomu i samotné žmýkanie.

Pohodlné vkladanie bielizne do bubna umožní veľký 32 centimetrový otvor dvierok. Ak sa stane, že počas už spusteného prania ešte predsa len objavíte zabudnutý kúsok špinavého oblečenia, s tlačidlom štart / pauza a s funkciou RE – LOAD môžete pranie zastaviť a bielizeň dodatočne doplniť. Nezabudlo sa ani na bezpečnostnú poistku, ktorá deťom zabráni manipulovať s otváraním dvierok.

Bosch je pripravená zvládnuť nielen klasické, ale aj špeciálne pracie programy. Medzi tie špeciálne patrí extra pláchanie/škrobenie, program pre košele, či blúzky, program SportsWear, určený pre športové oblečenie, rýchly program pre zmiešané oblečenie, program na odčerpanie vody a odstreďovanie, program pre rýchle pranie na 15 či 30 minút, a nechýba ani program na vlnu a jemnú bielizeň či hodváb. Táto práčka je vhodnou voľbou aj pre alergikov, keďže disponuje špeciálne navrhnutým programom AllergyPlus.

Bosch WAT s aktivovanou funkciou EcoPerfect výrazne znižuje spotrebu energie v porovnaní s podobnými modelmi, a to až o 30 %. S funkciou SpeedPerfect dokáže zredukovať v ľubovoľne zvolenom programe dĺžku prania o 60 % a tým šetrí váš čas venovaný praniu.

Všetko potrebné ukazuje veľký LED displej, na ktorom sa zobrazuje priebeh programu, nastavená teplota, počet otáčok, zostatkový čas, množstvo odporúčanej náplne a aj informáciu o dĺžke času s oddialeným štartom prania.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)