Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Zubná kefka ORAL-B PC 500 Family Edition

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
25. 6. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak ste sa už rozhodli pre pravidelné používanie elektrickej zubnej kefky, určite nebudete ľutovať a ani vaše ratolesti, obzvlášť, ak sa im do rúk dostane „dospelácky“ nástroj na čistenie zubov v detskom prevedení. ORAL-B totiž ponúka v rodinnom balení praktické elektrické zubné kefky pre celú rodinu PC 500 + MICKEY DB10K.

Edícia Family prináša naozaj rodinné balenie. V ňom nájdete priložené návody. Samozrejme indukčnú nabíjačku, hlavné zariadenie pre dospelých členov rodiny, k tomu aj detskú elektrickú kefku, no a samozrejme ku každej aj základnú hlavicu.

Kefka Oral-B PC 500 je navrhnutá tak, aby dokázala účinne odstrániť zubný povlak zo zubov a ďasien, a zachovala ich zdravé. Jej dizajn, aj praktická stránka, sú inšpirované profesionálnymi zubnými nástrojmi. Na zuby netreba vyvíjať žiaden tlak, pretože PC 500 čistí zuby 3D pohybom.

Osciluje, pulzuje a rotuje, a to v počte 7 600 oscilačne-rotačných pohybov a 20 000 pulzácií za minútu. Týmto spôsobom účinne odstraňuje zo zubov nečistoty. Hlava kefky priľne na každý zub zvlášť a vyčistí ho jedným dotykom naraz až zo štyroch strán. K citlivým zubom a ďasnám je však napriek tomu šetrná.

Aby sa predišlo nedbalému čisteniu, má v sebe kefka zabudovaný časovač, ktorý signalizuje odporúčané 2 minúty denného čistenia. Ak kefku používate pri čistení zubov dva krát denne po dve minúty, stačí ju nabíjať len raz týždenne.

Stav nabitia pritom akumulátor indikuje priamo na rukoväti, pretože takto dobíjate kefku vždy len vtedy, keď je to potrebné. Rukoväť je navyše protišmyková a komfortne sa drží v ruke. Oral-B PC 500 sa môže používať i s rotačnými a Trizone kefkovými hlavami od rovnakého výrobcu.

Oral-B Mickey DB10K je určená pre detičky vo veku od troch rokov, ktoré si už dokážu čistiť zúbky svojpomocne. Na mliečne zúbky je veľkostne prispôsobená kefková hlava s extra mäkkými vláknami pre čo najšetrnejšie umývanie zúbkov i ďasien. Ďalšie stredové vlákna vyčnievajú pre kvalitné čistenie nedostupných miest na žuvacích plochách.

Kefka je pútavo farebná, s obrázkami, takže pre deti bude jednoznačným lákadlom. Jej rukoväť je ergonomicky tvarovaná, protišmyková a mäkká, aby pohodlne zapadla do malej detskej rúčky.

Kefka Mickey rotuje 2D pohybom s 5600 osciláciami za minútu a tým odstráni nečistoty zo zubov v maškrtných detských ústach. Jej benefitom je integrovaný hudobný časovač pre výchovu detí k správnemu prístupu dlhšieho čistenia zubov.

Mať doma kvalitné kefky, akými sú aj Oral-B PC 500 PC a MICKEY DB10K a využívať ich ako prevenciu pred zubným kazom, je určite rozumné. Investíciou do kvalitnej kefky sa tiež vyhnete väčším investíciám do pokazených zubov u zubára.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)