Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Kombinovaná chladnička Samsung RB 37J5225SS / EF

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
2. 4. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Súčasným trendom v oblasti zdravej výživy je príprava pokrmov najmä z čerstvej zeleniny, či ovocia. Lenže ak ich chcete mať čerstvé vždy na dosah, musíte ich správnym spôsobom aj skladovať. Práve v tomto smere by mohla pomôcť novinka na trhu - kombinovaná chladnička SAMSUNG RB 37J5225 SSEF.

Je navrhnutá pre zdravé, prehľadné a systematicky usporiadané potraviny. Okrem moderného a dômyselného dizajnu prináša aj výraznú úsporu elektrickej energie, keďže patrí do kategórie A++.

Nerezovým prevedením zapadne do každého moderného interiéru. Disponuje mimoriadne štedrým vnútorným priestorom, nakoľko čistý objem je až 269 litrov v chladiacej časti, a to pri zachovaní štandardných vonkajších rozmerov ako pri podobných modeloch chladničiek. Na mrazničku umiestnenú v spodnej časti pripadá zasa 98 litrov čistého úložného miesta.

Chladiaci priestor je navrhnutý pre systematické rozloženie políc a priehradiek. Nechýba priehradka na mliečne výrobky, vajcia alebo na víno. Police sú vyrobené z tvrdeného skla, a tak sa rozhodne netreba báť manipulácie s nimi. Úložný priestor si teda môže používateľ rozvrhnúť podľa svojich potrieb ich jednoduchým prenastavením.

Prestavbe podľa želania používateľa môžu ľahko podľahnúť aj štyri priehradky vo dverách chladničky, a tak sa do nej pomestia rôzne veľkosti fliaš, kartónov a ďalších potravín.

V spodnej časti si našla miesto takzvaná Fresh Zone – so zásuvkami pre ideálne skladovanie napríklad mäsa, rýb, či ovocia a zeleniny, pri optimálnej teplote, s ohľadom na zachovanie ich čerstvosti.

Systém chladenia priestoru - All around Cooling - je navrhnutý tak, aby bola rovnaká teplota doslova v každom kúte tejto chladničky. Studený vzduch vychádza vetracími otvormi na úrovni každej police, a tak je zachovaná konštantná teplota.

Chladnička sa postará aj o samo údržbu, a to technológiou automatického rozmrazovania, spolu s bez námrazovým systémom. Aby sa teda na vloženej potravine nevytvorila hneď námraza, systém vyvinie okamžitý dvojnásobný chladiaci výkon, čo sa odrazí na rýchlom schladení a zachovaní kvality.

V mrazničke nájdeme dve číre zásuvky pre lepší prehľad a aj priehradku s možnosťou úplného otvorenia pre ľahké vyberanie rozmernejších potravín. Navyše, funkcia Power Freeze sa postará o okamžité zmrazenie vloženej potraviny, čim sa eliminuje tvorba ľadu a námrazy.

Na aktuálne požiadavky chladenia reaguje automaticky moderný kompresor s digitálnym prevodníkom a 7-mimi úrovňami. To minimalizuje spotrebu elektrickej energie a zároveň znižuje hlučnosť. Chladničke tak výrobca garantuje dlhú životnosť bez poklesu výkonu.

Konštruktéri mysleli aj na úsporné LED osvetlenie bez znižovania chladiaceho výkonu. Ovládanie a informácie o teplote nájdeme zasa na displeji s efektným modrým podsvietením, ktorý je umiestnený na vonkajších dvierkach chladničky.

Kombinovaná chladnička s mrazničkou Samsung RB 37J 52 25 SS/EF môže byť pre vašu domácnosť rozhodne dobrou a ekologickou voľbou na dlhý čas.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)