Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Náustok Unico sľubuje vyčistenie zubov za 3 sekundy

Náustok Unico sľubuje vyčistenie zubov za 3 sekundy
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 12. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V lete sme písali o motorizovanom náustku Amabrush, ktorý údajne dokáže vyčistiť všetky zuby len za 10 sekúnd. Pre tých, ktorým sa to stále zdá byť príliš veľa času je tu novinka v podobe inteligentného náustku Unico, ktorý sa hrdí tým, že zuby by mal zvládnuť vyčistiť už za tri sekundy.

Unico je v podstate náustok s množstvom integrovaných malých kefiek, ktorý je prepojený s mikro pumpujúcim systémom, ktorý vytláča zubnú pastu ku každej jednotlivej kefke. Kefky sú poháňané samostatnou jednotkou s motorčekom, ktorá sa pripája k náustku. Podľa vyjadrenia výrobcu dokáže Unico vyčistiť všetky zuby za 1,87 sekundy, no celková dĺžka bola zvýšená na tri sekundy, aby používateľ získal trocha času napríklad na úpravu účesu alebo nastriekanie parfumu či deodorantu.

Náustok Unico sľubuje vyčistenie zubov za 3 sekundy

Zariadenie Unico bude dodávané v štyroch rozdielnych veľkostiach podľa veľkosti ústnej dutiny používateľa. Náustok sa po použití ukladá do stojanu s UV žiarením, ktoré sa postará o jeho sterilizáciu. Stojan zároveň slúži pre nabíjanie motorickej jednotky medzi jednotlivými použitiami. K dispozícii je aj mobilná aplikácia, ktorá používateľom umožní upraviť nastavenie doby umývania vodou a rýchlosť točenia kefiek.

Unico je v podstate náustok s množstvom integrovaných malých kefiek, ktorý je prepojený s mikro pumpujúcim systémom, ktorý vytláča zubnú pastu ku každej jednotlivej kefke.

Náustok Unico je súčasťou start-up kampane a doteraz sa podarilo vyzbierať viac ako 800 000 EUR, pričom požadovaná suma bola 75 000 EUR. Jeho cena pre základnú súpravu sa začína od 99 EUR. Spoločnosť chce náustok začať vyrábať už v decembri 2017 a prvé dodávky sú naplánované na február 2018. Hoci to, čo sľubuje náustok Unico, znie výborne, treba mať stále na pamäti, že nie všetky produkty cez start-up skončia tak, ako bolo prisľúbené. Najmä so smelými plánmi na výrobu, pričom doteraz existuje len pracovný prototyp. Investujte teda na vlastné riziko.

Náustok Unico sa po použití ukladá do stojanu s UV žiarením, ktoré sa postará o jeho sterilizáciu. Stojan zároveň slúži pre nabíjanie motorickej jednotky medzi jednotlivými použitiami.