Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentný teplomer KINSA informuje o zdravotnom stave rodiča aj lekára

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
26. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Občas nastanú situácie, keď má rodič naplánovaný odchod z domu, a dieťa náhle ochorie. Ak už predsa len príde k tom, že rodič musí zveriť dieťa počas choroby do opatery, jeho neustále telefonáty a opisy zdravotného stavu dieťaťa sú na dennom poriadku a nervozita spojená s obavami rastie. S inteligentným teplomerom Kinsa s poradenskou aplikáciou však rodič môže mať prehľad, ako sa jeho potomok práve má, aj keď práve nemôže byť pri ňom.

Teplomerov je na trhu niekoľko na výber. Obľúbené ortuťové už z trhu vymizli a nahradili ich rozšírené digitálne, ktoré však majú pri malých bábätkách nevýhodu, že sa im neudržia pod pažou ani v ústach, a merania preto môžu byť nepresné. Ušné či čelové digitálne teplomery na batériu zas často zlyhajú práve v momente, v ktorom potrebujete.

Inovatívnou novinkou, predstavenou na BabyTech Summite CES 2016Kinsa, teplomer, digitálny teplomer, inteligentný teplomer, Bluetooth, zdravie, deti, dieťasú inteligentné teplomery Kinsa, navrhnuté pre pokoj v duši všetkých rodičov. Kontaktné teplomery Kinsa za jedinú sekundu zmerajú teplotu pomocou infračerveného teplotného snímača. Po zadaní ďalších symptómov dokážu diagnostikovať druh ochorenia a predpokladanú dĺžku liečenia, a následne vydajú odporúčania na liečbu. V krízových situáciách môžu byť užitočným pomocníkom v prípade podania prvej pomoci alebo asistencie v ďalšom zdravie zachraňujúcom postupe. Zhromaždené údaje potom možno zdieľať na diaľku s lekárom či osobou, ktorá má záujem byť informovaná o zdravotnom stave dieťaťa.

 Kinsu možno používať orálne, rektálne alebo pod pažou a je odolný proti nárazom a otrasom. Teplomery sú dostupné v 3 variantoch – s rozdielom dizajnu, niektorých funkcií a spôsobu pripojenia k mobilnému telefónu buď cez kábel alebo Bluetooth. Najjednoduchší model dokonca na svoju prevádzku nepoužíva žiadne batérie. No a kým rodič rieši, čo ďalej s chorobou, Kinsa aplikácia na mobile zamestnáva dieťa zábavnou hrou s bublinkami. Právom teda Kinse patria viaceré svetové technologické ocenenia.

Kinsa, teplomer, digitálny teplomer, inteligentný teplomer, Bluetooth, zdravie, deti, dieťa