Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hodinky mVoice G2 v sebe kombinujú klasické ručičky s OLED displejom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 12. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Inteligentné hodinky mVOice G2 sa snažia zaujať svojim prevedením, ktoré v sebe mieša starú mechanickú klasiku s modernými technológiami. Hodinky majú totiž fyzické ručičky s číselníkom, ktoré sú namontované nad plnohodnotným OLED displejom pre všetky funkcie, ktoré by ste od takéhoto zariadenia v dnešnej dobe očakávali.

Čo sa týka inteligentných funkcií, dá sa priamo z názvu vytušiť, že hodinky mVoice G2 disponujú kompletným hlasovým ovládaním. Dokážu teda pracovať s digitálnymi asistentami Apple Siri, Amazon Alexa alebo Google Assistant. Akýkoľvek vybraný hlasový asistent sa aktivuje rýchlym pohybom zápästia.

Inteligentné hodinky mVOice G2 sa snažia zaujať svojim prevedením, ktoré v sebe mieša starú mechanickú klasiku s modernými technológiami.

Ako každé iné dobré inteligentné hodinky, aj mVoice G2jka môže zrkadliť väčšinu notifikácií z prepojeného smartfónu, vrátane tých, ktoré sa zobrazujú v aplikáciách tretích strán. Dajú sa prispôsobiť vibrácie a LED farby, ktoré môžu byť priradené k správam od vybraných osôb alebo z konkrétnych aplikácií.

Podľa vyjadrenia spoločnosti Martian Watches sa tieto hodinky s hlasovými službami radia na prvé miesto vo výdrži batérie. Tá by mala byť až 7 dní používania inteligentných funkcií na jedno nabitie. Mechanické ručičky dokážu fungovať po dobu 60 dní oddelene od digitálnych funkcií.

Hodinky mVoice G2 majú fyzické ručičky s číselníkom, ktoré sú namontované nad plnohodnotným OLED displejom

Výrobcovi sa pritom už podarilo získať viac ako desaťnásobok požadovaných finančných prostriedkov cez start-up kampaň Kickstarter. Plánovaná maloobchodná cena po kampani je prijateľných 245 dolárov. Tí, ktorí sa do kampane zapojili, môžu očakávať svoje hodinky v máji 2018.

Hodinky mVoice G2 disponujú kompletným hlasovým ovládaním. Dokážu teda pracovať s digitálnymi asistentami Apple Siri, Amazon Alexa alebo Google Assistant.