Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Na Slovensko prichádza nový inteligentný náramok Honor Band 3

Na Slovensko prichádza nový inteligentný náramok Honor Band 3
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Honor uvádza na náš trh do predaja inteligentný náramok Honor Band 3, ktorý bol globálne predstavený 27. júna v Berlíne. Vodotesný Bluetooth náramok je možné zakúpiť za 69 eur v čiernej, výraznej oranžovej a námorníckej modrej farbe.

Inteligentný náramok značky Honor na našom trhu doteraz chýbal. Globálny riaditeľ Honoru George Zhao ho k nám však uviedol spoločne s novou vlajkovou loďou, Honor 9, a to s jednoduchým názvom Honor Band 3.

Odolný materiál, batéria s dlhou výdržou alebo kompatibilita s Androidom aj iOS

 

Pásik náramku je vyrobený z odolného termoplastického polyuretánu. Je pružný, ale zároveň pevný a odolný voči odieraniu, a naviac je vodotesný. PMOLED čiernobiely 0,91" displej má rozlíšenie 128 x 32 px.

Polykarbónové lesklé telo náramku ukrýva batériu s klasickou kapacitou 100 mAh, ktorá vydrží nabitá až 30 dní. Doba nabíjania náramku je pritom len 1,5 hodiny.

Inteligentný náramok Honor Band 3

Náramok disponuje 256kB operačnou pamäťou a 1MB internou pamäťou, ktoré dopĺňa 16 MB flash pamäte.

Honor Band 3 je vhodný ako pri behaní, tak pri plávaní. Je vybavený krokomerom, senzorom na meranie srdečného tepu a je vodotesný až do 50 m hĺbky.

Nový inteligentný náramok od Honoru je kompatibilný nielen s operačným systémom Android vo verzii 4.4 a vyššie, ale tiež s iOS 8.0 a jeho ďalšími verziami.

Lokálna dostupnosť

 

Honor Band 3 je na Slovensku dostupný od 17. júla. V predaji je u partnerov Mall.sk, Alza.sk a Hej.sk. Odporúčaná cena je 69 EUR.

Inteligentný náramok Honor Band 3

Technické špecifikácie

 

Inteligentný náramok Honor Band 3

(Zdroj: Tlačová správa Honor)