Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Garmin Approach S60: Moderné hodinky s funkciami pre hráčov golfu

Garmin Approach S60: Moderné hodinky s funkciami pre hráčov golfu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nové nositeľné zariadenie Approach S60 od spoločnosti Garmin prináša používateľom množstvo funkcií, ktoré očakáva od moderných inteligentných hodiniek. No navyše poskytnú aj užitočné funkcie pre hráčov golfu, ako je sledovanie odpalov alebo mapovanie dráhy a iné poznatky.

Inteligentné hodinky Garmin Approach S60 majú dotykový farebný displej a sú vybavené systémom GPS. Po prepojení s mobilnou aplikáciou Garmin Connect môže používateľ sledovať svoje každodenné aktivity, medzi ktoré patrí rátanie krokov a spálených kalórií, prejdená vzdialenosť či kvalita spánku. Hodinky povzbudzujú používateľa po celý deň tak, aby bol aktívny. Navyše sa cez hodinky dajú z pripojeného telefónu prijímať textové správy, hovory či emaily.

Čo sa týka golfových funkcií, hodinky Approach S60 disponujú mapami 40 000 golfových dráh z celého sveta. Používatelia tak majú prístup k informáciám, ako je vzdialenosť od porastu a iného nebezpečenstva, kde sa môže golfová loptička stratiť, až po nastavenie virtuálnych tabuliek a turnajov s priateľmi. Hodinky automaticky sledujú aj odpal používateľa, akou silou zasiahol loptičku a kedy menil tempo a uhol odpalu.

Spoločnosť Garmin predstavila nové hodinky Approach S60, ktoré disponujú zaujímavými funkciami pre hráčov golfu.

Získané údaje sa na konci kola odovzdajú do aplikácie pre analýzu hry a používateľ tak môže zapracovať na dôslednejšom švihu. Spoločnosť Garmin však poznamenáva, že niektoré jemnejšie údery, ako napríklad pri patovaní, nemusia hodinky vždy zaznamenať.

Výdrž batérie je udávaná na 10 hodín používania v golfovom režime so zapnutou GPS alebo 10 dní v bežnom režime hodiniek. Hodinky Garmin Approach S60 budú k dispozícii od júna v čiernej alebo bielej farbe, pričom ich odporúčaná maloobchodná cena bola stanovená na 400 dolárov. Prémiová verzia s čiernym koženým remienkom a rámom odolným voči poškriabaniu sa bude predávať za 500 dolárov.