Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Wear24: Ďalšie hodinky so systémom Adroid Wear 2.0 prídu v máji

Wear24: Ďalšie hodinky so systémom Adroid Wear 2.0 prídu v máji
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 4. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Verizon nenápadne predstavila svoje inteligentné hodinky Wear 24 s najnovším operačným systémom Android Wear 2.0 už vo februári, kedy boli zatienené oznámením konkurenčných hodiniek LG Watch Style a Sport. Firma Verizon tentoraz oznámila, že hodinky Wear24 sa dostanú do predaja už 11. mája.

Inteligentné hodinky Wear24 s jednoduchým športovým dizajnom sú vybavené najnovším operačným systémom Adroid Wear 2.0, ktorý im prináša funkcie používané v smartfónoch, ako je 4G / LTE konektivita či upravená verzia služieb Google Play Store a Google Assistant pre použitie s inteligentnými hodinkami.

Inteligentné hodinky Wear24 bežia na najnovšom operačnom systéme Android Wear 2.0

Hodinky Wear24 majú kruhový AMOLED displej s veľkosťou 1,39 palca a energiu pre svoj chod čerpajú z batérie, ktorá má kapacitu 450 mAh. Poteší aj fakt, že hodinky sú odolné proti prachu a vode v kategórii IP67 a teda zvládnu ponorenie do vody počas 30tich minút do hĺbky 1 metra. Na druhú stranu hodinkám chýbajú niektoré populárne funkcie, ako je vstavané GPS, snímač frekvencie tepu srdca, vymeniteľné remienky, či platobná technológia NFC.

Inteligentné hodinky Wear24 majú jednoduchý športový dizajn a sú odolné voči prachu a vode v kategórii IP67

Inteligentné hodinky Wear24 budú k dispozícii výhradne prostredníctvom predajcu Verizon, ktorý ich začne predávať od 11. mája za cenu 350 dolárov. Hodinky budú pre záujemcov dostupné v troch farebných prevedeniach: v čiernej, oceľovej a vo farbe ružového zlata.

Inteligentné hodinky Wear24 budú dostupné v troch farebných prevedeniach