Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Flare: Cenovo dostupný fitness náramok so základnými funkciami

Flare: Cenovo dostupný fitness náramok so základnými funkciami
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 4. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Známy výrobca fitness nositeľných zariadení, spoločnosť Mistfit, vydala nový fitness náramok s názvom Flare. Ten sleduje aktivitu a spánok nositeľa v jednoduchom a modernom štýle, pričom pozornosť upúta najmä svojou prijateľnou cenou.

Rovnako ako iné základné fitness nositeľné zariadenia, aj náramok Flare od spoločnosti Misfit dokáže svojmu nositeľovi sledovať počet krokov, prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie a čas spánku s meraním pre ľahký a hlboký spánok. Tieto údaje si používateľ vie pozrieť cez sprievodnú mobilnú aplikáciu.

Prekvapivo je tento jednoduchý fitness náramok odolný aj pri plávaní, čo je dobrá správa pre tých, ktorí uprednostňujú tréning v bazéne. No je potrebné si dokúpiť aktualizáciu k aplikácii, ktorá umožní sledovať počet preplávaných kôl, kedy je jedno kolo limitované na 25 a 50 metrové bazény.

Fitness náramok Misfit Flare má jednoduchý moderný dizajn s okrúhlym tlačidlom s LED svetlom

Fitness náramok Flare má vymeniteľnú batériu, ktorá sa nedá dobíjať a mala by vydržať približne 4 mesiace používania. Náramok má okrúhly tvar s tlačidlom s jedným LED svetlom, ktoré ukazuje progres v aktivite. Elektronika je uložená v hliníkovom puzdre s s farebnou imitáciou ocele, zatiaľ čo čierny remienok je vyrobený z kombinácie silikónu a plastu. Používateľ môže využiť aplikáciu Misfit Link, ktorá v kombinácii s tlačidlom náramku Flare umožní pripojenie k ďalším inteligentným zariadeniam v domácnosti.

Používateľ fitness náramku Misfit Flare si svoj výkon môže prezrieť v sprievodnej mobilnej aplikácii

Nový fitness náramok Flare je určený pre tých, ktorým postačia základné funkcie a nepotrebujú sofistikovaný operačný systém a vystačia si s jednoduchým riešením, ktoré je však cenovo dostupnejšie. Spoločnosť Misfit totiž stanovila cenu svojho náramku Flare na príjemných 59,99 dolárov.

Hlavným lákadlom náramku Misfit Flare je jeho dostupná cena