Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentné fitness hodinky Misfit Vapor bežia na novom systéme Android Wear 2.0

Inteligentné fitness hodinky Misfit Vapor bežia na novom systéme Android Wear 2.0
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 3. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca fitness nositeľných zariadení, spoločnosť Misfit, predstavila svoje najnovšie inteligentné hodinky Misfit Vapor, ktoré prekvapivo budú poháňané operačným systémom Android Wear 2.0 a sú pripravené používateľom ponúknuť viaceré fitness funkcie. Hodinky pritom majú aerodynamickejší tvar, ako je tomu u viacerých nedávnych konkurentoch.

Pôvodne sa očakávalo, že nové hodinky Misfit Vapor budú vybavené vlastným proprietárnym operačným systémom, no nedávny pokrok vo vývoji operačného systému Android Wear prinútil spoločnosť Misfit zmeniť názor. Je to aj z toho dôvodu, že nový operačný systém Android Wear 2.0 prináša viaceré výhody, ako je digitálny asistent Google Assistant, Google Play Store, či aktualizovanú aplikáciu Google Fit.

Spoločnosť Misfit uviedla svoje nové inteligentné hodinky Vapor

Inteligentné hodinky Misfit Vapor dostali do výbavy aj niektoré špecifikácie, ktoré pomôžu ich nositeľom s fyzickým tréningom. Hodinky majú vstavané GPS, snímač frekvencie tepu srdca, či dokonca výškomer, ktorý počas cvičenia mapuje výškové zmeny a pohyb používateľa. Sú tiež vodotesné do hĺbky až 50 metrov, takže by sa tieto hodinky mohli stať vhodným pomocníkom aj pre plavcov.

Hodinky Misfit Vapor sú poháňané operačným systémom Android Wear 2.0

Všetky informácie sa zobrazia na okrúhlom 1,39 palcovom AMOLED displeji, ktorý má slušnú hustotu 326 bodov na jeden palec, takže by mal byť dostatočne ostrý. Hrúbka hodiniek s moderným vzhľadom je len 44 milimetrov, čiže by sa mohli stať favoritom pri výbere, oproti viacerým objemnejším inteligentným hodinkám od konkurencie, ako sú napríklad LG Watch Sport, či Huawei Watch 2.

Inteligentné hodinky Misfit Vapor tiež patria medzi cenovo dostupnejšie. Mali by sa začať predávať koncom leta za príjemnú cenu 199 dolárov a budú kompatibilné s mobilnými zariadeniami s operačným systémom Android alebo iOS.

Inteligentné hodinky Misfit Vapor majú hrúbku len 44 milimetrov a sú vodotesné do hĺbky 50 metrov