Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vďaka smart hodinkám môžete predísť nepríjemným situáciám so smartfónom

Vďaka smart hodinkám môžete predísť nepríjemným situáciám so smartfónom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Smart hodinky sa môžu stať skvelým pomocníkom v situáciách, keď sa chcete vyhnúť používaniu vášho smartfónu vo chvíľach, kedy to nie je úplne vhodné. Sú situácie, kedy očakávate dôležitú správu a potrebujete byť zastihnuteľní nonstop. Nižšie nájdete niekoľko tipov, ako môžu smart hodinky, napríklad Huawei Watch, pomôcť vyriešiť problémové situácie, ktoré typicky vznikajú pri používaní smartfónu.

Smartfóny majú svoje dobré aj zlé stránky. Vďaka nim máme neustály prístup k informáciám, pomáhajú nám zostať v nepretržitom kontakte s priateľmi, poskytujú nám zábavu a uľahčujú prácu - to sú tie dobré stránky. Tou horšou stránkou je, že všetci veľmi často sedíme s očami smerujúcimi k displeju telefónu, nervózne kontrolujeme nové upozornenia kedykoľvek a kdekoľvek. Často tiež nastanú situácie, kedy telefón nevhodne zazvoní v kine, divadle alebo počas pracovného meetingu. Ako na to?

Situácia č. 1

 

Sedíte doma na gauči namiesto toho, aby ste šli von a trochu sa prevetrali a pohli. Váš pes už zabudol, čo sú to prechádzky, a vy zasa, čo to znamená byť fit. Vďaka tomu budete čoskoro potrebovať väčšiu veľkosť oblečenia.

Riešenie pomocou smart hodiniek

 

Nasaďte si smart hodinky Huawei Watch, zapnite aplikáciu Google Fit alebo denný monitoring aktivít a nastavte si svoj cieľ. Vzhľadom k presnému senzoru pohybu dokážu Huawei Watch monitorovať vašu aktivitu, rozpoznajú, či ste na prechádzke, idete po schodoch, beháte alebo cvičíte. Hodinky sú schopné všetko prehľadne ukladať a s pomocou zabudovaného senzora srdcového tepu sledovať vývoj vašej fyzickej kondície. A ak „zabudnete“ ísť von alebo behať, Huawei Watch vám ľahko pripomenú, čo je váš denný cieľ a koľko vám ešte zostáva, aby ste ho dosiahli.

Vďaka smart hodinkám môžete predísť nepríjemným situáciám so smartfónom

Situácia č. 2

 

Nezáleží na tom, kde a s kým ste. Celý čas máte nutkanie kontrolovať nové emaily, textové správy alebo upozornenia. Dokonca aj v reštaurácii, na večeri s partnerom, rodinou alebo priateľmi ste roztržití a máte v tomto smere „nevychované maniere“.

Riešenie pomocou smart hodiniek

 

Vzhľadom k funkcii Huawei Watch, ktorá zobrazuje upozornenie s prepojeným smartfónom, nie je nutné neustále kontrolovať displej telefónu. Hodinky zobrazia zaujímavé notifikácie, vyhovujú vašej potrebe byť neustále v obraze a vaša rodina a priatelia uvidia, že nemáte telefón v jednom kuse na stole. Konečne tak cítia, že ste duchom prítomní a majú vašu pozornosť. Vo výsledku je to situácia, v ktorej vyhrávajú obe strany.

Vďaka smart hodinkám môžete predísť nepríjemným situáciám so smartfónom

Situácia č. 3

 

Dokonca aj tak tenký telefón, akým je Huawei P9, môže byť niekedy príliš veľký. Ľahké letné oblečenie, oblečenie na bicykel či večerné šaty niekedy jednoducho nemajú vrecká, kam možno telefón odložiť. Ale ako to zvládnuť bez telefónu?!

Riešenie pomocou smart hodiniek

 

Našťastie nie je potreba mať telefón vždy po ruke. S Huawei Watch môže váš smartfón zostať bezpečne v taške, batohu či kabelke a vy máte stále všetko pod kontrolou. Smart hodinky vám umožnia nielen monitorovať upozornenia a čítať si emaily, ale aj kontrolovať prehrávanie hudby, nájsť cestu pomocou navigácie, monitorovať cvičenie alebo zistiť, aké bude počasie. Všetko jednoducho ovládate na svojom zápästí. Hodinky Huawei Watch sú navyše skvelým módnym doplnkom, ktorý iste zaujme vaše okolie.

Vďaka smart hodinkám môžete predísť nepríjemným situáciám so smartfónom

Situácia č. 4

 

Telefón zvyčajne zazvoní v najmenej vhodný okamih. Máte v práci schôdzku alebo stretnutie s klientom a nemôžete stlmiť zvonenie, pretože očakávate dôležitú správu? Ste so manželkou na kultúrnej udalosti (v divadle, na koncerte,...), ale telefón musíte mať zapnutý kvôli dôležitým biznis povinnostiam? Alebo v prípade urgencie od vašich detí?

Riešenie pomocou smart hodiniek

 

Vzhľadom k bezproblémovému prepojeniu Huawei Watch so smartfónom si môžete zvonenie stlmiť a nie je nutné rušiť vaše okolie každou notifikáciou. O prichádzajúcej správe alebo hovore vás hodinky informujú diskrétnym zavibrovaním a informáciami o volajúcom či odosielateľovi správy na displeji. Navyše, hovor môžete jednoducho odmietnuť ťahom prsta a volajúcemu poslať správu, či mu môžete zavolať neskôr. Elegantne, jednoducho a taktne.

(Zdroj: Huawei)