Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

PacBack Trio: Ľahká nafukovacia matrac a stolička v jednom

PacBack Trio: Ľahká nafukovacia matrac a stolička v jednom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 11. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nájsť si počas kempovania pohodlné miesto na sedenie môže byť pekná výzva a preprava plnohodnotnej stoličky do tábora tiež nie je praktické riešenie. To však ponúka PackBack Trio, ľahký nafukovací matrac, ktorý sa dokáže premeniť na komfortnú stoličku v priebehu niekoľkých sekúnd.

PackBack Trio váži približne jeden kilogram a v zabalenom stave má rozmery 24 x 11 centimetrov, takže sa bez problémov zmestí do ruksaku. Keď sa plne rozvinie do režimu nafukovacieho matracu, meria 182 x 51 centimetrov. Spodok je izolovaný a materiál je údajne prispôsobený na táborenie, takže by si mal poradiť aj s posúvaním po teréne, hoci ostré skaly ho už môžu poškodiť.

PacBack Trio je ľahká nafukovacia matrac, ktorá má viaceré režimy využitia.

Trio v názve vyjadruje tri možnosti použitia, v režime klasického matraca, matrac s „vankúšom“ a režim stoličky. Matrac nie je samorozbaľovací, takže ho používateľ musí nafúkať s pomocou svojich pľúc alebo so vzduchovou pumpičkou. Samotná transformácia z polohy matraca na stoličku by ale mala byť rýchla a priamočiara, stačí jednoduchý ohyb a pripevnenie dvoch trojuholníkov z látky, ktoré tvoria bočnice nafukovacej stoličky.

PacBack Trio sa dokáže v priebehu niekoľkých sekúnd premeniť z nafukovacieho matraca na pohodlnú stoličku.

PackBack Trio je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať od 125 dolárov. Maloobchodná cena po skončení kampane bola predbežne stanovená na 155 dolárov. Ak bude kampaň úspešná a všetko pôjde tak ako má, prvé kusy by mali byť distribuované v máji 2018.

PacBack Trio ponúka ja režim matrace s "vankúšom".