Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Batoh Baserock prenesie basové frekvencie priamo do vášho tela

Batoh Baserock prenesie basové frekvencie priamo do vášho tela
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 5. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Živé koncerty a hudobné festivaly sú miestom, kde sa na návštevníkov z reproduktorov valí hudba so silnými basmi, no komu by ani to nestačilo a chcel ešte viac precítiť nírazy basových frekvencií, môže siahnuť po novom batohu Baserock. Ten je totiž navrhnutý tak, aby dokázal z okolitého alebo priamočiareho zvuku preniesť do tela nositeľa silné basy z hrajúcej hudby.

Batoh Baserock obsahuje mikrofón, ktorý dokáže prijímať živú hudbu. Prostredníctvom pomocného portu je navyše batoh možné prepojiť priamo so smartfónom, prenosným hudobným prehrávačom alebo prenosným reproduktorom. Vo všetkých prípadoch sú basové frekvencie z hudby posielané do chrbta nositeľa batohu pomocou dvoch 15 wattových hmatových prevodníkov, ktoré sú poháňané vlastnými zosilňovačmi. Intenzita vibrácie sa dá nastaviť pomocou ovládača umiestneného na ramennom popruhu.

Batoh Baserock pomocou vibrácií umožní nositeľovi precítiť basové frekvencie zo živej hudby.

Lítium-iónová 11,1 V batéria s kapacitou 2600 mAh by mala poskytnúť dostatok energie po dobu 8 hodín používania batohu Baserock s basovými vibráciami. K dispozícii je aj hydratačná nádržka s kapacitou 2 litre spolu s pitnou trubicou. Okrem toho má batoh dve veľké úložné vrecká a päť bezpečnostných vreciek na zips.

Batoh Baserock obsahuje mikrofón, ktorý dokáže pirjímať okolitý alebo priamočiary zvuk a basovú frekvenciu premieňa na vibrácie v chrbte nositeľa.

Ak patríte medzi priaznivcov živej hudby na koncertoch či hudobných festivaloch alebo chcete precítiť prehrávanú skladbu z vášho smartfónu či prenosného hudobného prehrávača, môžete batoh Baserock získať prostredníctvom finančnej podpory start-up kampane na portáli Kickstarter, ktorá sa rozbieha od 13. júna. Batoh bude k dispozícii za 199 dolárov, čo je polovica odhadovanej maloobchodnej ceny. No len za predpokladu, že kampaň bude úspešná a batoh Baserock sa dostane do výroby.