Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stále zapnuté, stále pripojené PC a inteligentnejší rad ThinkPad

Stále zapnuté, stále pripojené PC a inteligentnejší rad ThinkPad
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo dodala svojim notebookom výpočtového výkonu. So stále pripraveným a pripojeným Miix 630 2v1 získate prenosnosť smartfónu s LTE a viac ako 20 hodinovú výdrž pri prehrávaní vlastných videí s plným výkonom a produktivitou, ktorú očakávate od počítača s Windows 10 S. ThinkPad-y vylepšujú svoju pozíciu s prepracovaným radom X1 a modelové rady X,T a L sa zameriavajú na inovácie pre používateľov. Lenovo tiež prináša jednoduchší spôsob prenášania dát a nastavení z jedného PC na ďalšie, identifikovanie bezpečných Wi-Fi sietí a PC diagnostiku s podporou cez jednu aplikáciu s Lenovo Vantage, v počítačoch s Windows 10.

So zariadením Miix 630 posúva Lenovo prenosnosť počítačov o ďalší krok vyššie. Odpojiteľné zariadenie 2v1 vyvracia očakávania toho, čo skutočne dokáže prenosný počítač. Získate s ním flexibilitu a produktivitu notebooku s Windows 10 S a stále pripravený a pripojený systém podobný smartfónu.

Môžete sa spoľahnúť na rýchlu sieť 4G LTE namiesto Wi-Fi a s batériou, ktorá výdrží až 20 hodín prehrávania vlastného videa. Postavený na platforme Qualcomm Snapdragon 835 Mobile PC, Miix 630 má hrúbku iba 15.6 mm a váži iba 1.33 kg. Vďaka výbave s Windows 10 S a Cortana môžete používať svoj hlas na prístup k svojmu osobnému asistentovi a používať biometrické rozpoznanie tváre Windows Hello pre bezpečnejšie a pohodlnejšie prihlásenie.

Lenovo Miix 630

Progresívne prístupný a inteligentnejší rad ThinkPad

 

Značka ThinkPad pokračuje v novom definovaní zlatého štandardu v biznisových notebookoch pre profesionálov. V rámci meniaceho pracovného prostredia Lenovo pridáva inovácie pri displejoch, ochrane súkromia a pripojiteľnosti v rámci celej línie produktov X1.

Tablet X1 získal nový, 13-palcový dizajn s 3K displejom a voliteľnou LTE-A konektivitou. Pri X1 Carbon a X1 Yoga umožňuje Lenovo používanie Amazon Alexa a pridáva aj prémiový displej s podporou Dolby Vision HDR pre neuveriteľné sledovanie spolu s vychytávkou ThinkShutter Camera Privacy – čo znamená, už žiadne nálepky na vašich kamerách. Taktiež boli k radu X1 Carbon pridané dotykové modely – čo dáva používateľom ešte viac dôvodov na obľúbenie si svetovo najtenšieho 14-palcového notebooku a navyše k tomu disponuje až 15-hodinovou výdržou batérie.

Lenovo ThinkPad X280

Naprieč značkou sú, X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380 Yoga, L480 a aj L580 všetky modernizované. Najmä X280, stroj cestných bojovníkov, sa zoštíhlil iba na 1,16 kg, zatiaľ čo T480 prepisuje firemné štandardy s novým bočným ukotvením, infračervenou kamerou, globálnou LTE-A pripojiteľnosťou a úžasnou 27-hodinovou výdržou batérie. T480 kombinuje výkon s najlepšou hmotnosťou vo svojej triede a model T580 vám dá rýchlejšiu pamäť, dvojitý úložný priestor a nové ukotvenie pre nekompromisnú silu.

Keď nie ste na cestách a chcete vo svojej domácnosti viac obrazoviek, nový Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock vám umožňuje pripojiť až tri 4K displeje k vybraným Lenovo počítačom – súčasne tak môžete získať panoramatické zobrazenie, zyýšenie výkonu vďaka samostatnej grafickej karte a nabíjanie počítača. Vylepšite svoje zážitky so zapojením IdeaPad 720S a s Lenovo Explorer pohlcujúcim headsetom pre Windows Mixed Reality cez grafický dok – čo vám umožní hrať VR hry, cestovať po svete cez holo-tours a ďalšie.

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)