Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sony dodala svojmu headsetu PlayStation VR čistejší dizajn

Sony dodala svojmu headsetu PlayStation VR čistejší dizajn
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 10. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Japonská Sony oznámila, že po roku od uvedenia pôvodnej verzie, aktualizovala svoj headset Playstation VR. Nová verzia má modelové číslo CUH-ZVR2 a jej upravený dizajn vyčistil trocha neporiadku s káblami v zadnej časti zariadenia. Aktualizácie sa dočkala aj procesorová jednotka, ktorá získala HDR schopnosti.

Zatiaľ čo sa súčasný headset PlayStation VR musí pripojiť do konektora umiestneného na pripojovacom kábli, ktorý je vedený zo zadnej časti zariadenia, spoločnosť Sony v novom modeli integrovala stereofónne slúchadlá do headsetu. Spolu s redukovaným káblom sa výsledkom stal čistejší dizajn v porovnaní s predchodcom CUH-ZVR1.

Aktualizovaný headset Sony PlayStation VR (CUH-ZVR2).

Aktualizovaná procesorová jednotka umožní používateľom zobraziť PS4 obsah na kompatibilnom HDR televízore bez toho, aby uvedená procesorová jednotka musela byť odpojená medzi TV a PS4, ako tomu bolo v prípade predchádzajúceho modelu. Spoločnosť Sony poukazuje na to, že musí byť vypnutý, aby táto funkcia fungovala a nedá sa aktivovať na existujúcich jednotkách PlayStation VR.

Nový model bude vydaný v Japonsku 14. októbra. Spoločnosť Sony zatiaľ neprezradila, kedy sa model CUH-ZVR2 dostane aj na iné trhy. Aktualizovaný model bude predávaný za rovnakú cenu, ako pôvodný model (v čase uvedenia to bolo 399 Eur), takže tí, ktorí zvažujú kúpu, by možno mali počkať, kým sa nový model dostane na trh.

Aktualizovaný headset Sony PlayStation VR (CUH-ZVR2).