Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Synology prináša výkonný 4-šachtový NAS server DiskStation DS418j

Synology prináša výkonný 4-šachtový NAS server DiskStation DS418j
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology dnes uviedla na trh nový 4-šachtový NAS server DiskStation DS418j. Tento cenovo dostupný server je navrhnutý tak, aby pomohol domácim aj bežným používateľom účinne spravovať, chrániť a zdieľať dáta.

DS418j je poháňaný čisto novým 64-bitovým dvojjadrovým procesorom a poskytuje vynikajúci výkon prenosu zašifrovaných súborov pri čítaní s rýchlosťou viac ako 112 MB/s a 87 MB/s pri zápise v konfigurácii RAID 5 v prostredí Windows®. DiskStation DS418j je vyzbrojený operačnou pamäťou DDR4 s veľkosťou 1 GB, ktorá je dvojnásobne väčšia v porovnaní s predchodcom. Vďaka podpore celkovej kapacity jedného zväzku cez 40 TB tak model DS418j prináša flexibilnú správu úložísk a vynikajúci používateľský zážitok.

NAS server Synology DiskStation DS418j.

„V digitálnej ére sa vytvárajú fotografie, videá a digitálny obsah rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Preto domáci a bežní používatelia dnes už vyžadujú súkromné riešenie pre ukladanie dát, ktoré dokáže uspokojiť potreby pre veľký úložný priestor aj bezpečné zdieľanie dát“, povedal Michael Wang, produktový manažér spoločnosti Synology® Inc. „Kombinácia hardvérových inovácií a veľkého množstva aplikácií umožňuje používateľom 4-šachtového modelu DS418j využívať cloudovú synchronizáciu a multimediálny streaming za bezkonkurenčnú cenu.“

NAS server Synology DiskStation DS418j.

Navrhnutý s ohľadom na používateľské skúsenosti a energetickú účinnosť, Synology DS418j je vyzbrojený nastaviteľnými LED indikátormi, ktoré používateľovi umožňujú presne riadiť a plánovať jas v štyroch úrovniach. Navyše, tento model spotrebuje iba 21,22 W pri plnej prevádzke a iba 8,97 W v režime s hibernovanými pevnými diskami HDD.

Model DS418j používa operačný systém DiskStation Manager (DSM), jeden z najpokročilejších a najintuitívnejších operačných systémov pre sieťové zariadenia, ktorý ponúka širokú škálu aplikácií od zálohovania po multimédia pre domáce a osobné použitie. S operačným systémom DSM získalo Synology rad mediálnych ocenení, vrátane PC Mag Readers’ Choice už 7 rokov za sebou.

Dostupnosť:

Synology DiskStation DS418j je od dnes dostupný globálne v cene 260 € bez DPH.

Pre ďalšie informácie prosím navštívte https://www.synology.com/products/DS418j

NAS server Synology DiskStation DS418j.

(Zdroj: Tlačová správa Synology)