Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Technologicky vyspelý 11,6 palcový notebook ASUS E200HA

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
9. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Moderné notebooky sa dnes doslova predbiehajú v tom, ktorý z nich bude výkonnejší a zároveň najmobilnejší, číže najľahší a najtenší. Rozhodne je v strednej triede silným kandidátom aj ASUS E200HA.

Nakoniec potvrdzuje to aj jeho rozmer 11,6 palca a váha len 980 gramov. Napriek tomu umožní pri plnom nabití sledovať video až 13 hodín. V notebookovej hrudi bije štvorjadrový procesor Intel Z8350, ktorý podporujú 4 GB operačnej pamäte. Samotné video súbory si pritom používateľ môže uložiť na rýchly 32 GB úložný priestor s technológiou eMMC.

Konektorová výbava pozostáva z dvoch USB portov, pričom jeden je v štandarde 3.0, a tiež z HDMI konektora. Nechýba čítačka micro SD kariet. Zaujímavá je pri displeji technológia ASUS True2Life, ktorá dopomáha tomu, aby boli farby na obrazovke živé a verné. Rovnako je v tomto smere nápomocná aj ďalšia obrazová technológia z dielne taiwanského výrobcu, s názvom Splendid, pomocou ktorej sa môže používateľ pohrať s nastavením farieb podľa potreby.

Notebook ASUS E200HA.

Integrovaným reproduktorom prichádza zasa na pomoc technológia SONIC MASTER pre vernejší zvuk. Samotná klávesnica a touchpad si veľmi dobre rozumejú s ľudskými prstami. Touchpad dokonca rozpoznáva niektoré gestá.

Jedným slovom, ide o zaujímavé zariadenie v strednej triede, ktoré v sebe spája vyspelé technológie so zaujímavou mobilnosťou.