Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nintendo 1-2-Switch vás postaví zo stoličky

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
3. 3. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nintendo po v celku úspešnom nástupe platformy Wii prichádza s novinkou v podobe oddelených ovládačov, ktoré vdýchnu súťaživým hrám nový rozmer. Nápad je celkom jednoduchý, v základnej sade dostanete dva ovládače, medzi ktoré môžete dať napríklad tablet či smartfón a po spárovaní máte akési hybridné herné zariadenie.

Skutočná zábava ale prichádza, keď každý z hráčov dostane jeden z ovládačov a začnú spolu súťažiť. Možno sa to zdá ako Wii na druhú, ale zopár noviniek to predsa len prináša. Gyroskopický senzor či analógový joystick umožňujú celú škálu úplne nových využití, pri ktorých sa ani nemusíte pozerať obrazovku.

Nintendo 1-2 Switch

Napríklad taký súboj na divokom západe, kde si môžete otestovať svoje schopnosti v tasení zbrane, teda pardon ovládaču. Systém potom so stotinovou presnosťou vyráta rozdiel v stlačení spúšte. No nemusí to byť len divoký západ, ale kľudne aj šerm, dojenie kravy, holenie, namotávanie krabice či pingpong. Dokonca tvorcovia vymysleli spôsob ako môžete súťažiť v chôdzi po prehliadkovom móle.

Nintendo 1-2 Switch

Vývojári z Nintenda vravia, že hry, kde bude vzájomná ľudská interakcia na prvom mieste, budú ich prioritou. Popravde už Kinect od Microsoftu vie poriadne zapotiť, tak sme určite zvedavý, ako sa zapotíme pri 1-2-Switch.

Nintendo 1-2 Switch