Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Séria nových tabletov Lenovo Tab 4 pre deti a rodinu

Séria nových tabletov Lenovo Tab 4 pre deti a rodinu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 2. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nové tablety Lenovo Tab 4 stavajú na základoch svojich súrodencov strednej triedy Android tabletov, no sú navrhnuté tak, aby poskytli svoje funkcie pre každého člena rodiny v domácnosti, deti nevynímajúc. K dispozícii budú tablety Lenovo Tab 4 8 a Lenovo Tab 4 10 s duálnymi reproduktormi s Dolby Atmos a prémiové modely Lenovo Tab 4 8 Plus a Lenovo Tab 4 10 Plus s výkonným procesorom a 12 hodinovou výdržou batérie.

Tablety Tab 4 sú vo variantoch s 8 palcovým alebo 10 palcovým displejom (rovnako aj Tab 4 Plus), s rozlíšením Full HD. Bežia na operačnom systéme Android 7.0 Nougat. Na výber je pripojenie Wifi, alebo kombinácia Wifi a LTE. Lenovo Tab 4 sú osadené procesorom Qualcomm MSM8917, zatiaľ čo Lenovo Tab 4 Plus majú výkonnejší procesor Qualcomm Snapdragon 625.

Tablet Lenovo Tab 4

K tabletom vydáva Lenovo aj dva balíčky voliteľného príslušenstva, ktoré ich dokáže prispôsobiť v dvoch odlišných smeroch. Takzvaný Kids Pack obsahuje ochranné nálepky proti škrabancom pre sklenenú konštrukciu, filter modrého svetla, odolný kryt pre manipuláciu v nepozorných detských rukách a nainštalovaný účet Lenovo Kids, ktorý poskytuje vhodný obsah pre deti a rodičom dáva do rúk rôzne bezpečnostné nástroje.

Tablet Lenovo Tab 4 s balíčkom Kids Pack

Druhý balíček nesie názov Productivity Pack a pozostáva z ochranného puzdra s Bluetooth klávesnicou a režimom Productivity Interface, ktorý pridáva panel úloh so skratkami, ako je prepínanie medzi aplikáciami a podporu viac otvorených okien naraz.

Tablety Lenovo Tab 4 budú dostupné koncom mája. Ceny Tab 4 8 a Tab 4 10 začínajú od 159 EUR, respektíve 179 EUR. Tablety Tab 4 8 Plus a Tab 4 10 Plus sa budú predávať od 259 EUR, respektíve 299 EUR.

Tablet Lenovo Tab 4 s balíčkom Productivity Pack