Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Synology vydáva osem aplikácií pre celosvetové beta testovanie

Synology vydáva osem aplikácií pre celosvetové beta testovanie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology dnes vydáva osem aplikácií na beta testovanie a pozýva používateľov z celého sveta, aby sa zúčastnili na ich testovaní a vývoji najnovšieho softvéru spoločnosti Synology.

"Sme nadšení, že môžeme pozvať zanietených beta testerov z celého sveta v snahe vytvoriť čo najoptimálnejšie používateľské prostredie v komunite Synology," povedal James Chen, CEO spoločnosti Synology Inc. "Spoločnosť Synology je odhodlaná prinášať najvyššiu kvalitu služieb svojim používateľom a to za pomoci konštantného inovovania svojich produktov a služieb, pridávaním hodnôt a zvyšovaním kvality a spoľahlivosti jednotlivých produktov. Cenné údaje zo spätných väzieb budú využité na ďalšie zlepšenie našich softvérových nástrojov, ktoré budú implementované v ďalšej oficiálne dostupnej verzii."

Synology vydáva osem aplikácií pre celosvetové beta testovanie

Nové kolaboračné aplikácie

 

Chat: Aplikácia ponúkajúca komunikáciu v reálnom čase poskytujúca výkonný informačný a dátový manažment a šifrovanie pre súkromné kanály. Integruje funkcie nástrojov Calendar a Office a spolu tak tvoria jednotný nástroj zdieľanej spolupráce.

Calendar: Umožňuje ukladať osobné pripomienky, ale aj vytvárať zdieľané tímové kalendáre a udalosti priamo v rámci programov MailPlus a Chat. Podpora CalDAV umožňuje priamu synchronizáciu aplikácie Calendar s natívnymi kalendármi v iOS a macOS.

Office: Synology Office je bezplatný kolaboračný súbor aplikácií, ktorý umožňuje pracovať jednotlivým používateľom s dokumentami vzdialene, nech sú používatelia kdekoľvek. Softvér je rýchly a intuitívny, vybudovaný vďaka rokom skúseností spoločnosti Synology s vytváraním výborných používateľských rozhraní

Synology vydáva osem aplikácií pre celosvetové beta testovanie

Synchronizácia a ochrana súborov

 

Cloud Station: Vylepšenie v rámci manažmentu synchronizácie súborov a ešte intuitívnejší proces zálohovania dát uľahčujú používateľskú skúsenosť pri nastavení procesov zálohovania a obnovy dát. Ak spravujete obrovské množstvo synchronizovaných súborov, bude to po novom ešte rýchlejšie.

Cloud Sync: Ak ste IT administrátorom, tak okrem nového rozhrania, s ktorým budete manažovať veci ešte rýchlejšie, sa môžete tešiť aj na rýchlejšie šifrovanie a kompresiu dát.
Vylepšenia multimediálnych balíkov

Photo Station: Nové komunikačné nástroje umožňujú získavať spätnú väzbu ešte efektívnejšie a nové možnosti zdieľania celých albumov umožňujú jednoduchšie zdieľanie veľkého množstva fotografií.

Synology vydáva osem aplikácií pre celosvetové beta testovanie

Audio Station: Vylepšené používateľské rozhranie prináša skratky k albumom, automaticky generované zoznamy skladieb či nový nástroj na identifikáciu hudbu, ktorý umožňuje získať aktualizované informácie o hudbe na pár klikov. Podpora DSD prináša ešte lepšiu kvalitu zvuku.

Video Station: Nové rodičovské zámky a kontrola súkromia chránia deti a ostatných používateľov pred pozeraní neželaného obsahu. Navyše ponúka aplikácia personalizované nastavenia prehrávania a predspracovanie videa s ešte lepšou kvalitou video výstupu.

Okrem ohlásených aplikácií pripravených na beta testovanie sa používatelia môžu tešiť aj na nové produkty a softvérové balíky, ktoré prídu na trh neskôr v tomto roku a budú ohlásené počas podujatia Synology 2017 - každoročnej konferencii, ktorá sa koná v 16-tich krajinách po svete.

Pre viac informácií ohľadom Synology Beta Program, prosím navštívte: https://www.synology.com/beta

Pre viac informácií ohľadom Synology 2017, prosím navštívte: https://www.synology.com/events/2017_Synology

Synology vydáva osem aplikácií pre celosvetové beta testovanie

Dostupnosť

 

Beta balíčky programov od Synology sú dostupné od dnes v rámci DSM. Pre viac informácií ohľadom kompatibiltiy DSM, inštalačných balíčkov a podporovaných modelov, prosím navštívte: https://www.synology.com/beta

Synology vydáva osem aplikácií pre celosvetové beta testovanie

(Zdroj: Tlačová správa Synology)