Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Malá a štýlová multifunkčná tlačiareň od HP pre domácnosti

Malá a štýlová multifunkčná tlačiareň od HP pre domácnosti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 9. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť HP predstavila svoju najmenšiu all-in-one tlačiareň do domácnosti HP DeskJet Ink Advantage, ktorá sa vďaka svojmu originálnemu dizajnu stane ozdobou každej domácej pracovne. Tento malý zázrak vie skenovať, kopírovať aj tlačiť, no na stole zaberie minimum miesta.

Najmenšia multifunkčná tlačiareň, ktorá zmení vašu domácu kanceláriu, je od HP. V krásnom štýlovom a kompaktnom dizajne prináša intuitívnu tlač z mobilných zariadení. HP DeskJet Ink Advantage má polovičnú veľkosť v porovnaní s ostatnými atramentovými all-in-one tlačiarňami vo svojej triede.

Ponúka kombináciu tlače, skenovania a kopírovania s veľkým množstvom funkcií a jednoduchým ovládaním. Vďaka svojím farbám sa stane sa ozdobou každého pracovného stola či domácej kancelárie.

Spoločnosť HP Inc. predstavila svoju najmenšiu multifunkčnú tlačiareň pre domácnosti HP DeskJet Ink Advantage

Vďaka svojim rozmerom umožňuje tlač prakticky odkiaľkoľvek. Zákazníci môžu taktiež upravovať, tlačiť a podeliť sa o svoje fotografie priamo zo sociálnych sietí Facebook, Instagram, Flickr alebo priamo z fotoaparátu použitím bezplatnej aplikácie HP Social Media Snapshot.

Vyzdobte si svoju izbu obľúbenými fotografiami zo sociálnych sietí v polaroidovom štýle vďaka HP Social Media Snapshots, mobilnej aplikácii a lepiacim fotopapierom vo formáte 10 x 13 cm. Vytlačte, prilepte, radujte sa z nich a neskôr ich jednoducho nahraďte za nové spomienky. Odliepajú sa totiž skutočne ľahko.

HP DeskJet Ink Advantage  má polovičnú veľkosť v porovnaní s ostatnými atramentovými all-in-one tlačiarňami vo svojej triede.

(Zdroj: Tlačová správa HP Inc.)