Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Praktická tlačiarnička Memobird G2 vám pomôže nezabudnúť na to dôležité

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 2. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Memobird sa už podľa svojho názvu špecializuje na pamäť, teda možno skôr na nezabúdanie. Ich najnovší prírastok je až prekvapivo praktický a použitie si bude vedieť nájsť od skladov, cez kancelárie, až po domácnosti.

Zariadenie Memobird G2 je totiž malá tlačiarnička na odkazy. Viete na ňu cez Wi-Fi pripojenie poslať akýkoľvek odkaz zo svojho smartfónu a on sa vytlačí na neveľký papierik. Ak máte takúto tlačiarničku napríklad doma, viete si poslať zoznam na nákup, a keď prídete domov, papierik vám to nielen pripomenie, ale vlastne bude slúžiť aj ako taký nákupný zoznam.

Mini tlačiareň Memobird G2 pre tlač odkazov a poznámok.

Samozrejme existujú aj romantickejšie využitia a to napríklad, že pošlete zo služobnej cesty venovanie svojej láske domov. V kancelárii sa zasa zíde možnosť osadiť do tlačiarničky „memopapieriky“ a nalepiť tlačenú poznámku kolegom, aby boli prehľadne informovaní.

Tlačiarnička je veľká asi ako jablko, či počítačová myš a toľko aj váži. Nepotrebuje žiaden atrament, ani toner pretože tlačí na termopapiere. Jedinou drobnou nevýhodou je, že ju treba zapojiť na powerbank, pretože nemá vlastnú batériu. To však pri cene powerbánk nie je žiaden väčší problém.

Mini tlačiareň Memobird G2 pre tlač odkazov a poznámok.

Memobird je jedna z tých inovácií, pri ktorých nie je ich použitie len vecou krátkodobého nadšenia, ale hlavne praktického každodenného použitia. Veď kto z nás by tlačil kvôli malej poznámke celú A4 na klasickej tlačiarni.

Mini tlačiareň Memobird G2 pre tlač odkazov a poznámok.